Δήμος Σερρών : Νόμιμο και ηθικό το ταξίδι στην Κύπρο κ Μυστακίδη ???

-ΠΑΥΛΟΣ-640x360.jpg

Στην εκπομπή της Ελένης Μωραίτη φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλός κ Παύλος Μυστακίδης . Ο οποίος ρωτήθηκε αν είχε δικαίωμα ενώ ήταν σε αργία να συμμετέχει ως μέλος της αντιπροσωπείας του δήμου Σερρών στην Κύπρο στα πλαίσια της αδελφοποίησης με τον Δήμο Αγίας Νάπας . Να σταθούμε κατά πρώτο στο ότι ο κ Μυστακίδης ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαμογελαστός ( οπότε δύο μπορεί να συμβαίνουν είτε το θέμα είναι αστείο ή υπήρχε αμηχανία ) .

Απαντώντας ο κ Μυστακίδης είπε οτι τα αεροπορικά εισιτήρια θα καλυφθούν από τον ίδιο .Ενω στην παρατήρηση της κ Μωραίτη οτι τα έξοδα φιλοξενίας ( ξενοδοχεία , φαγητά κ.λ.π ) καλύφθηκαν από τον δήμο Αγίας Νάπας ο κ Μυστακίδης απάντησε οτι το ίδιο έγινε και για πολλούς άλλους εξωθεσμικούς !!!!! που συμμετείχαν στο ταξίδι ( χωρίς να διευκρινίσει ποιοι ).

Βέβαια εδώ είναι το θέμα κ Μυστακίδη εσείς σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ( η οποία θα ακυρωθεί από την αποκεντρωμένη ). Δεν συμμετείχατε ως εξωθεσμικός αλλά ως μέλος της επίσημης αντιπροσωπείας του δήμου Σερρών με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου . 

Το ταξίδι έγινε από τις 2 εως τις 5 Ιουνίου . Εσείς έχετε τεθεί σε αργία από τις 19 Μαίου εως τις 19 Ιουνίου . Επομένως το επίμαχο διάστημα είχατε απωλέσει την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου .

Επομένως ήταν νόμιμο και ηθικό να συμμετέχετε στο ταξίδι με την ιδιότητα του Δ.Σ ????

Υ.Γ Το ίδιο ερώτημα βέβαια αφορά και τον κ Παναγιώτη Γρηγοριάδη 

Περιμένουμε την απάντηση η οποία θα δημοσιευθεί προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα .

Μοιραστείτε το

One thought on “Δήμος Σερρών : Νόμιμο και ηθικό το ταξίδι στην Κύπρο κ Μυστακίδη ???”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top