Δήμος Σερρών : Υπάρχει και η συγνώμη κ Γρηγοριάδη

-λήψης-9.jpg

Κακός σύμβουλος η πολιτική έπαρση για να μην πούμε κάτι χειρότερο . Για το θέμα του ταξιδιού στην Κύπρο ρωτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλός κ Παναγιώτης Γρηγοριάδης . Ο οποίος με ύφος βαρύ και ασήκωτο αναρωτήθηκε ποιον μπορεί να ενδιαφέρει για το ποιος κάλυψε τα έξοδα του ταξιδιού του . Σημειώνοντας οτι θα τα πληρώσει ο ίδιος . 

Να πούμε στον κ Γρηγοριάδη οτι το λάθος δεν διορθώνεται με λάθος . Γιατί το να συμμετέχεις στην επίσημη αποστολή του δήμου με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου  ( υπάρχει απόφαση Δ.Σ ) χωρίς να έχεις το δικαίωμα και να αναρωτιέσαι αν ενδιαφέρει κανέναν ???/  είναι το λιγότερο προκλητικό φυσικά και ενδιαφέρει τους δημότες . Όσο για τα έξοδα καλό θα είναι να δώσει στην δημοσιότητα τα παραστατικά ότι πλήρωσε το ξενοδοχείο και την διαμονή του στην Κύπρο .

ΥΓ : Είδαμε και τους δύο δημοτικούς συμβούλους και τον κ Μυστακίδη και τον κ Γρηγοριάδη να μιλούν στις τηλεοπτικές κάμερες για το θέμα του ταξιδιού στην Κύπρο . Αυτό που ξενίζει είναι οτι δεν ακούσαμε ένα συγνώμη για το λάθος τους  αλλά αντίθετα είδαμε και επιθετικότητα .Και αυτό στηλιτεύουμε 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top