Μάρκος Μπόλαρης :Ο “Σοσιαλδημοκράτης” που έχει μάθει μόνο να υπουργοποιείται, χωρίς να μοχθεί στα έδρανα της Βουλής

markos-mpolaris.jpg

Σφοδρή επίθεση  κατά του Μάρκου Μπόλαρη  εξαπολύει με γραπτή της ανακοίνωση η Νεολαία ΠΑΣΟΚ .Με αφορμή τα όσα υποτήρξε ο πρώην υπουργός 

Τι λες Μάρκο μου ??? Σκοτεινή , ντροπιαστική και μελανή η περίοδος Σημίτη ?????

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ο άνθρωπος που υπήρξε υποψήφιος Βουλευτής το 2000 με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., με υποψήφιο Πρωθυπουργό τον Κ. Σημίτη.

Το άτομο που διετέλεσε Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., επί 9 συνεχή έτη (2004-2012), ακόμη και Υφυπουργός.

Ο “πολιτικός” που για να συνεχίσει να υπάρχει στην πολιτική ζωή του τόπου, ασχολήθηκε καιροσκοπικά με τις περιφερειακές εκλογές, για να κερδίσει ένα εισιτήριο εισόδου στον Σύριζα.

Ο “αγωνιστής” που συμφώνησε να τοποθετηθεί σε εκλογιμη θεση στα ψηφοδέλτια του Σύριζα Θεσσαλονίκης, γιατί ο τοπικός Σύριζα Σερρών δεν συμφωνούσε με την υποψηφιότητα του, εξαιτίας της πολιτικής του διαδρομής και ανηθικότητας του, στον τομέα αυτό.

, ούτε να στρέφεται στα προβλήματα του Σερραικού λαού, από όπου κατάγεται και εκλεγόταν τόσα χρόνια, καθώς έχει να φανεί στον τόπο για πολλά έτη, φοβούμενος την κατακραυγή.

Ο άνθρωπος αυτός, ο κ Μάρκος Μπόλαρης, τολμά να μιλά για τη διακυβέρνηση Σημίτη, τη διακυβέρνηση των έργων, την οποία όταν τον συνέφερε εκλογικά, στήριζε και υπερασπιζόταν.

Η πολιτική δεν είναι επάγγελμα κ Μάρκο Μπόλαρη, εκτός βέβαια αν μιλάμε για την πραγματικότητα της διαδρομής σας.

Αν διαφωνούσατε με τις πολιτικές που εφάρμοσε το ΠΑ.ΣΟ.Κ., θα έπρεπε να σεβαστείτε το παρελθόν σας και να αποσυρθείτε και όχι να γυρεύετε στασίδια εξουσίας.

Το ΠΑ.Σ.ΟΚ., η Δημοκρατική Συμπαράταξη αλλά και εμείς που εκπροσωπούμε τη νέα γενιά, δεν θέλουμε συνεργασία με κανέναν πολιτικό τυχοδιώκτη, με κανέναν πολιτικό αριβίστα, με κανέναν πολιτικό γενίτσαρο, όπως εσείς.

Άλλωστε, το κόμμα στο οποίο πλέον ανήκετε, έχει δείξει δύο φορές την προτίμηση του, στους Ακροδεξιούς, που σας αποκαλούν και συντρόφους, των ΑΝ.ΕΛ.

Τόσα χρόνια ήσασταν ανεπιθύμητος στις Σέρρες, τώρα επισημοποιήσατε και ότι είστε ανεπιθύμητος και για την Κεντροαριστερά, στη χώρα ολόκληρη.

Ζήστε και πορευτείτε με τις ενοχές και τα εγκληματικά σας λάθη.

Εμείς οι νέοι της Σοσιαλδημοκρατίας, δεν θα σας απενεχοποιήσουμε ποτέ, εξάλλου σας έχει δικάσει η ίδια η πολιτική ιστορία, οριστικά και αμετάκλητα, σε ντροπή και πολιτική ταπείνωση.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top