Εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου απο το Εργατικό Κέντρο και το Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ

qaz.jpg
Συγκέντρωση και πορεία  για να τιμήσουν την 42η επέτειο του  
διοργανώνουν την Τρίτη 17 Νοεμβρίου. Το Εργατικό Κέντρο Νομού Σερρών , το Νομαρχιακό Τμήμα Σερρών της ΑΔΕΔΥ και Πρωτοβάθμια Σωματεία Ν. Σερρών
Διαβάστε την ανακοίνωση


ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ N. ΣΕΡΡΩΝ – Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ

Κοινό Κάλεσμα Ε.Κ.Ν.Σ – Ν.Τ ΑΔΕΔΥ
για την Εξέγερση του Πολυτεχνείου
Εργατικό Κέντρο Νομού Σερρών
Νομαρχιακό Τμήμα Σερρών της ΑΔΕΔΥ
Πρωτοβάθμια Σωματεία Ν. Σερρών
ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ 42η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
Τιμάμε την ηρωική εξέγερση του Νοέμβρη του 1973 και τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου που αποτελεί ιστορικό γεγονός . Το κεντρικό σύνθημα του Πολυτεχνείου –Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία-, αποτελεί ταυτόχρονα και αφετηρία για νέους αγώνες με στόχο την ανατροπή των πολιτικών του μνημονίου, της σκληρής και μονόπλευρης λιτότητας, της πλήρους ισοπέδωσης της εργασίας, των απολύσεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, της ανεργίας, της δραματικής μείωσης εισοδημάτων, της ανατροπής των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, της διάλυσης της υγείας, της παιδείας και του κοινωνικού κράτους. Την ώρα που η χώρα, η ελληνική κοινωνία και οικονομία περνούν τις πιο δύσκολες στιγμές τους μεταπολιτευτικά, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου είναι και σήμερα διεκδικούμενα και αιτούμενα.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία το σύνολο της δοκιμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας να συμβάλλουν με κάθε δυνατό τρόπο ώστε να δοθεί το πραγματικό νόημα της επετείου . Καλούμε τη νέα γενιά να κάνει δική της υπόθεση το εορτασμό αυτό.
Όλοι στη Συγκέντρωση μπροστά στο Εργατικό Κέντρο
την Τρίτη 17 Νοέμβρη και ώρα 6 :00 μ.μ.
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ-Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ ΣΕΡΡΩΝ

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top