Δήμος : Επιστολή καταπέλτης Μακαρίου για τα προβλήματα του Σιδηροκάστρου

-λήψης-3-6.jpg

Επιστολή προς τον δήμαρχο Σιντικής και το δημοτικό συμβούλιο στην οποία περιγράφει με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στο Σιδηρόκαστρο απέστειλε ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος . Μιλώντας στον Δημήτρη Κώττα στο δελτίο ειδήσεων του ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ ο σεβασμιότατος ανέφερε οτι είναι η δεύτερη επιστολή που στέλνει και το έπραξε αφού όπως τόνισε δεν πήρε απάντηση για την πρώτη .

Στην επιστολή των 24 σημείων ο κκ Μακάριος αναφέρεται σε μια σειρά προβλημάτων που ταλανίζουν την πόλη του Σιδηροκάστρου και για τα οποία ζητά τις άμεσες παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής .

Ζητά να παραχωρηθούν στην Μητρόπολη τα θερινά καταστήματα τα οποία παραμένουν κλειστά εδώ και χρόνια προκειμένου να επαναλειτουργήσουν .Αφού όπως σημείωσε αυτό θα σημάνει και τουλάχιστον 40 θέσεις εργασίας .

Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το ποτάμι που διέρχεται της πόλης το οποίο όπως είπε έχει μετατραπεί σε δάσος και ελλοχεύει ο κίνδυνος σε περίπτωση έντονων βροχοπτώσεων να πλημμυρίσει .

Στο θέμα του οδικού δικτύου τόνισε οτι πληθώρα δρόμων εντός της πόλης του Σιδηροκάστρου είναι βομβαδισμένοι .Ενω  αναφερόμενος στο θέμα της καθαριότητας και της ευπρέπειας σημείωσε οτι πολλοί κοινόχρηστοι χώροι και πλατείες είναι εγκαταλελειμμένες στην τύχη τους .

Κλείνοντας τόνισε οτι η επιστολή του δεν έχει τον χαρακτήρα αντιπολίτευσης στην δημοτική αρχή αλλά είναι μια καταγραφή και περιγραφή της πραγματικότητας και των όσων λένε οι δημότες .

Με πληροφορίες από το ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top