Συριζα Σερρών : Μιχάλης Καρτερός -Αφροδίτη Σταμπουλή ¨¨ξένοι ¨¨ στο ..ίδιο κόμμα

1fff3468.jpg

Το οτι η Αφροδίτη Σταμπουλή δεν διατηρεί και τις καλύτερες των σχέσεων με τα μέλη της κομματικής οργάνωσης του Σύριζα Σερρών είναι γνωστό εδώ και καιρό .’Α΄΄ωστε και η βουλευτρια με δηλώσεις της είχε κάνει λόγο για προσπάθεια αποκλεισμού της από το κομματικό όργανο αφού όπως είχε πει οι συνεδριάσεις οριζόταν ημέρες που εκείνη έλειπε στην Αθήνα για τις συνεδριάσεις της βουλής . όμως η υπόθεση των στρατοπέδων επισημοποιεί πλέον οτι βουλευτρια και κομματική οργάνωση δεν διατηρούν κανένα σημείο επαφής . 

Ο Μιχάλης Καρτερός με την ιδιότητα του αναπληρωτή συντονιστή της ΝΕ Σύριζα υπέγραψε το ψήφισμα του Δημάρχου Πέτρου Αγγελίδη . Η κ Σταμπουλή όχι μόνο δεν προσυπέγραψε αλλά κατέθεσε δικό της κείμενο το οποίο κάνει για παραχώρηση στον δήμο άνευ ανταλλαγμάτων .

Το ποιος θα κερδίσει σε αυτό το άτυπο πολιτικό μπραντεφερ θα φανεί από το αποτέλεσμα των επόμενων βουλευτικών εκλογών σημειώνουν άνθρωποι που γνωρίζουν τα του Σύριζα .Και φυσικά δεν εννοούν το εκλογικό ποσοστό του Σύριζα στις Σέρρες αλλά τους σταυρούς των υποψηφίων 

Μοιραστείτε το

One thought on “Συριζα Σερρών : Μιχάλης Καρτερός -Αφροδίτη Σταμπουλή ¨¨ξένοι ¨¨ στο ..ίδιο κόμμα”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top