Δήμος Σερρών : Τι θέση έχει ο Στέφανος Φωτιάδης για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου του Λευκώνα για την λειτουργία ιδιωτικού ΚΔΑΠ ???

-λήψης-1-11.jpg

Την παραχώρηση στην Ολυμπιακή Ακαδημία Λευκώνα του κλειστού γυμναστηρίου που βρίσκεται στο Γυμνάσιο Λευκώνα προκειμένου να λειτουργήσει ιδιωτικό Αθλητικό ΚΔΑΠ αποφάσισε η ΚΕΔΗΣ .Η συμφωνία προβλέπει οτι ο χώρος θα χρησιμοποιείται από 1/9/2017 εως τον Ιούνιο του 2018 από Δευτέρα εως Παρασκευή κάθε εβδομάδα τις απογευματινές ώρες .Ενω ως αντάλλαγμα για την παραχώρηση η Ακαδημία ανέλαβε να προχωρήσει σε κάποιες εργασίες συντήρησης του χώρου . Πολύ θα θέλαμε να ακούσουμε την θέση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ Φωτιάδη για τον λόγο οτι κατάγεται και απο το δημοτικό διαμέρισμα .

Γιατί αν ο χώρος χρησιμοποιείται από τις 4 το απόγευμα εως τις 10 το βράδυ πότε θα μπορούν να τον χρησιμοποιούν αθλητικά σωματεία ???

Η γιατί η ΚΕΔΗΣ δεν προχώρησε η ίδια στην δημιουργία αθλητικού ΚΔΑΠ ????

ΥΓ Να σημειώσουμε οτι για τα ΚΔΑΠ ισχύει κάτι ανάλογο με την χρηματοδότηση των παιδικών σταθμών μέσω ΕΣΠΑ .Μάλιστα αν δεν κάνουμε λάθος η επιδότηση για το κάθε παιδί που συμμετέχει και η οικογένεια του πληρεί τα οικονομικά κριτήρια η ετήσια επιδότηση είναι 1350 ευρώ

Μοιραστείτε το

One thought on “Δήμος Σερρών : Τι θέση έχει ο Στέφανος Φωτιάδης για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου του Λευκώνα για την λειτουργία ιδιωτικού ΚΔΑΠ ???”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top