Θόδωρος Καστρινός : Τι θέλει να πει η……¨¨ ποιήτριᨨ Αφροδίτη Σταμπουλή???

-λήψης-3-5.jpg

Την αντιπρόταση της Σερραίας βουλευτριας του Σύριζα κ Αφροδίτης Σταμπουλή για την παραχώρηση των στρατοπέδων σχολιάζει το στέλεχος της Διάβασης Πεζών κ Θόδωρος Καστρινός 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΣΤΡΙΝΟΥ

Προσπαθώ εδώ και ώρα, διαβαζοντας και ξαναδιαβαζοντας την ΑΝΤΙ-πρόταση της κυβερνητικής “βουλεύτριας” ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ κας Σταμπουλή για τα στρατόπεδα της πόλης των Σερρών, να καταλάβω τι θέλει να μας πει η “ποιήτρια”(😉.

Που καταλήγω; … μια πρώτη ανεπεξέργαστη εκτιμηση δηλαδή!

Εσκεμμένη ασάφεια (δημιουργική την είπε κάποιος άλλος), για να μην γίνει άμεσα αντιληπτή η κωλοτούμπα της στο θέμα των εκτάσεων των ανενεργών στρατοπέδων;

Στο δια ταύτα!

Στο σημείο δύο (2) ζητάει, μάλλον, την αναγνώριση των 40 στρεμμάτων περίπου στο ΕΜΜ. ΠΑΠΑ, υπέρ του Δήμου Σερρών (που ανήκουν, έτσι κι αλλιώς, στον Δήμο Σερρών δυνάμει του Παραχωρητηρίου -1965- από το Ελληνικό Δημόσιο).

Τα υπόλοιπα 160 στρέμματα περίπου αναγνωρίζει την κυριότητα τους στο ΤΑΜΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ(;!;!).

Άρα όλη την πολεοδομημένη έκταση του πρώην στρατοπέδου ΕΜΜ. ΠΑΠΑ.

Στην πολεοδόμηση ΔΕΝ περιλαμβάνονται έτσι κι αλλιώς τα 40 στρέμματα του Δήμου!!!).

Άρα η αντιπρόταση της παράγει ουσιαστικά ακόμη περισσότερα αποτελέσματα υπέρ του ΤΕΘΑ (45+ τα πολεοδομημένα και επιπλέον άλλα 110+ τα κοινόχρηστα = σύνολο 155+ στρέμμ., για τα οποία δεν έχουν γίνει διοικητικές πράξεις, όπως αναφέρει, δηλαδή παραχωρήσεις από το Ελληνικό Δημόσιο).

Πάει περίπατο η θέση της, για ούτε μέτρο επιπλέον δόμηση και απόδοση τους στον σερραϊκό λαό.

Στο σημείο τρία (3), δίνει .. και τα ρέστα της.

Εκείνο δε το “…οι οποίοι (σσ. ανενεργοί χώροι) ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΘΑ……”, μας αφήνει Π.Π.-ΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ- άλαλους!

Ουσιαστικά δικαιώνει την επιχειρηματολογία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ότι, έτσι και αλλιώς, του ανήκουν όλες και όλοκληρες οι εκτάσεις που είχαν στρατιωτικές χρήσεις (λόγους χρησικτησίας επικαλείται το ΤΕΘΑ στην αγωγή του) και του δίνει επιπλέον δικαιώματα και επιχειρήματα να διεκδικήσει αύριο και το ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ.

Αυτή κι αν είναι κωλοτούμπα!

Με πολιτική χάρη, με ιδεολογικό σκέρτσο, με κοινοβουλευτική φινέτσα! Κάτι μεταξύ Κομανέντσι επί δοκού και Μελισσανίδη (Ιωάννη βεβαίως, βεβαίως) επί εδάφους.

Κάτι μεταξύ “αριστερού ρουμάνικου ευρωκομμουνισμού” και “Ψε-Κα(σ)μμένου αρχαιόπληκτου νεοελληνο-χριστιανο-ορθόδοξου ακροδεξιού πολιτικού αχταρμά”!

Όχι σαν την δικιά σου, Μιχάλη Καρτερέ! Ατσούμπαλη, σαλιάρικη, Συριζαίϊκη!

Και στο είχα πει! Πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου……. Τώρα, πάρε μαθήματα από την “βουλευτρια”.

Αυτά σε μια πρώτη ανάγνωση.

Τα λοιπά από αύριο!

Μοιραστείτε το

One thought on “Θόδωρος Καστρινός : Τι θέλει να πει η……¨¨ ποιήτριᨨ Αφροδίτη Σταμπουλή???”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top