Θεόδωρος Καστρινός : Το γαρ πολύ ….των μνημονίων, γεννά παραφροσύνη

-λήψης-2.jpg

Μας κατηγορεί η κα Σταμπουλή, ότι με τα γραφόμενά μας στο θέμα των στρατοπέδων “… περισσότερο μας ενδιαφέρει να καταγγείλουμε τον ΣΥΡΙΖΑ…”!

Κα Σταμπουλή, το πολιτικό έγκλημα που διαπράττει η κυβέρνηση σας, στο θέμα των στρατοπέδων της πόλης των Σερρών -και όχι μόνο σ’ αυτήν- είναι παρονυχίδα μπροστά στα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά εγκλήματα που διαπράττετε καθημερινά σε βάρος της χώρας και του λαού της. 
Δεν περιμέναμε αυτό το θέμα για να καταγγείλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖ-ΑΝΕΛ για πολιτικά εγκλήματα.

Κα Σταμπουλή, μας υποτιμάτε όταν λέτε ότι “… μας ενδιαφέρει να καταγγείλουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ..”. Να τον ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ θέλουμε!
Τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση του και πολύ περισσότερο την πολιτική του.

Να τον ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ για να σταματήσουμε την κατά συρροή διάπραξη πολιτικών εγκλημάτων σε βάρος της χώρας και του λαού της.

Να τον ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ για να σταματήσουμε την κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια που διαπράττει πάνω στο σώμα, της βιασμένης από τον ΣΥΡΙΖΑ, Αριστεράς.

Στο μεταξύ, εσείς κα Σταμπουλή, μπορείτε να συνεχίζετε να κοιμάστε στα πουπουλένια σας, πριγκιπικά μαξιλάρια και να απολαμβάνετε τα προνόμια και την προστασία που σας παρέχουν το σάπιο πολιτικό σύστημα και τα αφεντικά που υπηρετείτε.

Εμείς ούτε να εφησυχάζουμε μπορούμε, ούτε να σιωπούμε.
Μας ξυπνούν τα αναθέματα και οι κραυγές των ανέργων, των συνταξιούχων, των εργαζόμενων, των ξενιτεμένων νέων επιστημόνων.
Μας κυνηγούν ακόμη οι Ερινύες γιατί συμβάλλαμε κι εμείς (εν άγνοια μας … εν γνώση μας … δεν έχει πια σημασία!) στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού.

Όσο για το επίδικο θέμα των στρατοπέδων, .. ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ.. ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ!

Ακόμη κι εσύ η ίδια δεν έχεις καταλάβει τι πρότεινες! Γι’ αυτό γράφεις ακατανόητα κατεβατά, προσπαθώντας να πείσεις τον εαυτό σου (ίσως;)
– ότι ο Υπουργός της κυβέρνησής σου, δεν εμπορεύεται (με βάση τον Νόμο 4407/2016 που κι εσύ η ίδια ψήφισες) τους χώρους που ανήκουν στον σερραϊκό λαό

– ότι τα παραδομένα στο ΤΕΘΑ στρέμματα, αξίζουν όχι 5, αλλά 35% της αντικειμενικής αξίας των στρατοπέδων.

Και για να μην ξεφύγω απο το “πνευματώδες” ύφος που μου προσάπτεις, θα προτείνουμε στον δήμαρχο κο Πέτρο Αγγελίδη να καλέσει ως μάρτυρα στην εξέταση της Αγωγής, ΤΕΘΑ κατά ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, την κα Σταμπουλή, για να εξηγήσει στον κτηματολογικό δικαστή, ότι αυτά που ζητάει η Κυβέρνηση της μέσω του ΤΕΘΑ, φτάνουν για να χορτάσουν τον ψε-Κα(σ)μμένο Υπουργό της (ναι! αυτόν τον κοινοβουλευτικο ογκολιθο κο ΣΤΑΤΕΣΣΕΡΑ, που δήλωνε δημόσια ότι περίμενε ένα νεύμα του -εξωκοινοβουλευτικού παράγοντα- Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου για να ρίξει την συνταγματικά και δημοκρατικά εκλεγμένη από τον λαο, Κυβέρνηση).

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΙΑ!!!

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top