Τον Μιχάλη Καρτερό καταγγέλει η ΠΟΕ -ΟΤΑ

karteros_M_Dieuthinths_Visa.jpg

Ένα πρωτοφανές γεγονός, στο χώρο του αυτοδιοικητικού συνδικαλισμού, και μάλιστα δευτεροβάθμιας οργάνωσης – αυτής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. – έλαβε χώρα, , στο αμαξοστάσιο του Δήμου Βισαλτίας, στη Νιγρίτα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων, που πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Νίκος Τράκας, με συλλόγους εργαζομένων νομού Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας, στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας του Σαββάτου, κατά τη 82η ΔΕΘ, επισκέφτηκε, σήμερα, το αμαξοστάσιο του Δήμου, προκειμένου να ενημερώσει, αλλά και να ενημερωθεί από τους εργαζομένους, για τα προβλήματα που τους απασχολούν και τις ανάγκες τους.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Προέδρου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. – όπως καταγγέλλει στο epoli.gr, ο Πρόεδρος των Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Σερρών, Εκπρόσωπος της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α., Μίλτος Πανάγος – μπήκε στην αίθουσα με άγριες διαθέσεις, ο Διευθυντής του Δήμου Βισαλτίας, Μιχάλης Καρτερός, ζητώντας να μάθει από πού πάρθηκε άδεια για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση αυτή, απαιτώντας, μάλιστα, αυτό να έχει γίνει από τον ίδιο.

Ως γίνεται αντιληπτό, στην αίθουσα επικράτησε πανικός, με τους συνδικαλιστές και τους εργαζομένους να παρακολουθούν έκπληκτοι, την ενέργεια αυτή του Διευθυντή του Δήμου.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, ο. κ. Καρτερός απευθύνθηκε και προς τους εργαζομένους, ρωτώντας τους, τι κάνουν στην αίθουσα αυτήν την ώρα…

Αποτέλεσμα του σοβαρού, αλλά κυριότερα πρωτοφανούς επεισοδίου, ήταν, να διακοπεί η ομιλία ενημέρωσης του Προέδρου της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Νίκου Τράκα…

www.epoli.gr

 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top