Η επίσκεψη Ραγκούση στις Σέρρες ( φώτο )

21742855_1897189496976857_8788549219152467250_n.jpg

Μια ολιγόωρη, αλλά περιεκτική-ουσιαστική επίσκεψη, έκανε στις Σέρρες ο Γ. Ραγκούσης, χθες Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, ως υποψήφιος Πρόεδρος της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.
Παραχώρησε συνεντεύξεις σε πολλά τοπικά ΜΜΕ , σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, σε εφημερίδες και ιστότοπους.
Επίσης συναντήθηκε με πολλούς  (Σερραίους πολίτες, στελέχη, μέλη και φίλους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης) συζήτησε για πολλή ώρα μαζί τους , απάντησε τις ερωτήσεις , άκουσε την κριτική
Ακόμα αναφέρθηκε στο σημαντικό και δύσκολο έργο της Κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου καθώς και στις μεταρρυθμίσεις που έγιναν στη διάρκεια της δικής του Υπουργικής θητείας, έκανε και προτάσεις για την επόμενη μεταπελατειακή Ελλάδα.
Οι φωτογραφίες λίγο μετά το τέλος της τελευταίας συνάντησης που έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Στη δεύτερη foto με τρεις εκπροσώπους της νέας γενιάς της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Με τον Κεμανιτζόγλου Παναγιώτη, Μέλος Νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ) , τον Γιώργο Τρέντσιο, Γραμματέας της Νεολαίας και Δημήτρη Λαμπρινίδη, Υπεύθυνος Τύπου της Νεολαίας.
Ο κ. Ραγκούσης, αναχώρησε στη συνέχεια για τη Θεσσαλονίκη όπου σήμερα Παρασκευή, με ανάλογες πρωτοβουλίες θα συνεχίσει την πρώτη προεκλογική του περιοδεία στη Μακεδονία.

Φωτογραφία του Andreas Andreadis.Φωτογραφία του Andreas Andreadis.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top