Δήμος Σερρών : Έγκριση έργων πυροπροστασίας σε αθλητικές εγκαταστάσεις

purasfaleia.jpg

3D render of a fire hydrant

Την ένταξη έργων του Δήμου Σερρών που αφορούν αθλητικές υποδομές ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στις 20 Σεπτεμβρίου 2017, παρουσία του αντιδημάρχου έργων κ. Ηλία Γκότση και του Προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ κ. Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη.
Συγκεκριμένα ο κ. Αγγελίδης είπε ότι με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων τα εξής έργα:
1)Κατασκευή εγκαταστάσεων πυροπροστασίας στο κλειστό γυμναστήριο και στο Εθνικό Στάδιο του Δήμου Σερρών με το ποσό των 70.000 ευρώ.
2)Κατασκευή γηπέδου αντισφαίρισης στο Δήμο Σερρών με το ποσό των 73.000 ευρώ.

Να υπενθυμίσουμε ότι για τα παραπάνω έργα προηγήθηκε επίσκεψη του Δημάρχου Σερρών στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη Γεώργιο στις 13 Ιανουαρίου 2017 όπου κατέθεσε μελέτες για τα προαναφερόμενα έργα. Ο κ. Βασιλειάδης είχε δεσμευτεί ότι θα εντάξει τα έργα αυτά για χρηματοδότηση και πράγματι τήρησε το λόγο του με αποτέλεσμα τα έργα αυτά να υλοποιηθούν.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη για την ενέργειά του αυτή.

Να τονισθεί ότι σε λίγες μέρες ξεκινάει η κατασκευή εγκαταστάσεων πυροπροστασίας στο κολυμβητήριο του Δήμου Σερρών, προϋπολογισμού 64.000 ευρώ, το οποίο είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2016.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top