Γιώργος Τρέντσιος :Οι χώροι των ανενεργών στρατοπέδων ανήκουν στον σερραϊκό λαό.

-λήψης-20.jpg

Ο κ Καμμένος δεσμεύτηκε στη Βουλή των Ελλήνων τον Ιούνιο του 2016 ότι θα τηρήσει τη συμφωνία που προϋπήρχε μεταξύ του ΥΠΕΘΑ και του δήμου Σερρών από το 2012. Τώρα αναιρεί τη δέσμευσή του. Βέβαια, η ανακολουθία λόγων κι έργων του κ Καμμένου είναι ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται ανέκαθεν. Είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα κατηγορώντας τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Νοέμβρη. Σήμερα συνεργάζεται με τον κ Τσίπρα που εγκωμιάζει τον αείμνηστο Ανδρέα και προσπαθεί να τον καπηλευτεί.

Η προσπάθεια για την παραχώρηση αναξιοποίητης περιουσίας του ΥΠΕΘΑ στην τοπική αυτοδίοικηση έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια. Στο νομό Σερρών έχουμε το παράδειγμα της Λέσχης Αξιωματικών της Νιγρίτας που παραχωρήθηκε και μετατράπηκε σε ΚΑΠΗ από την Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου με Υπουργό Εθν. Άμυνας τον Ευ. Βενιζέλο.

Τα στρατόπεδα Εμμ. Παππά και Παπαλουκά πρέπει να εκχωρηθούν κατά κυριότητα στο Δήμο Σερρών και να αξιοποιηθούν προς όφελος του σερραϊκού λαού. Είναι χώροι απαραίτητοι για την επιβίωση και το μέλλον της πόλης. Για κοινωφελείς σκοπούς, για τη δημιουργία πρασίνου, πολιτιστικών χώρων και άλλων υποδομών

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top