Δήμος Σιντικής : Τα πρόστιμα πέφτουν βροχή αλλά κανείς δεν είναι υπεύθυνος !!!!

-Σιδηροκάστρου-960x540.jpg

Το ποσό των  των 5.415,72  ευρώ θα καταβάλλει ο δήμος Σιντικής στο ΙΚΑ . Η  οφειλή ππροέρχεται από τον τέως Δήμο Κερκίνης για μη καταβολή εισφορών μιας εργαζόμενης για το χρονικό διάστημα 2006-2007. Ο Δήμος είχε προσφύγει και είχε κάνει ένσταση και δικαιώθηκε εν μέρει . Ωστόσο για το χρονικό διάστημα από 1-1-2007 εως 31-12- 2007 πρέπει να καταβληθούν οι εργοδοτικές εισφορές οι οποίες ανέρχονται σε 2.898,46 € και μαζί με τις προσαυξήσεις σε 5.415,72 € συνολικά.

Αποκαλυπτικός ο διάλογος μεταξύ του κ Νίκου Δεμερτζή και του αντιδημάρχου κ Μελαδίνη για τον που λειτουργούσαν δήμαρχοι και υπεύθυνοι και το ότι κανείς δεν ευθύνεται αλλά πληρώνει ο κυρίαεχος λαός

Διαβάστε

Ο κ. Δεμερτζής Νικόλαος αφού έλαβε το λόγο είπε ότι διαφωνεί που το θέμα έφτασε στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα έπρεπε προ πολλού να καταλογιστεί στους υπεύθυνους που δε χειρίστηκαν σωστά την υπόθεση και επιβαρύνεται ο Δήμος με χιλιάδες ευρώ.

Απαντώντας ο κ. Μελαδίνης είπε ότι υπάρχουν κάποιοι εργαζόμενοι που προσέφυγαν στα δικαστήρια επειδή δεν είχαν συμβάσεις στα χέρια τους αλλά στηρίζονταν σε προφορική συμφωνία.

Ανταπαντώντας ο κ. Δεμερτζής είπε ότι αυτό ακριβώς εννοούσε και ότι ο καταλογισμός έπρεπε να είχε γίνει στα αντίστοιχα πολιτικά πρόσωπα

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top