Πως εννοείται τον διάλογο Μάρκο μου

6b806d5ee933f75fcb0cac05a2175b4e_XL.jpg

Τις κινητοποιήσεις των αγροτών σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης ο δικός μας Σερραίος κ Μάρκος Μπόλαρης μιλώντας στο Ρ/Φ  «ALPHA 9.89».Αναμεσά σε αυτά που είπε ξεχωρίζω 

Οι αγρότες ασκώντας ένα συνταγματικό δικαίωμα μιας κινητοποίησης, μιας συνάθροισης υποβολής των αιτημάτων τους, βοηθούν ώστε ο διάλογος ο οποίος γίνεται, .

Τώρα το πως τον εννοείται τον διάλογο Μάρκο μου με χημικά και δακρυγόνα δεν μπορώ να το καταλάβω .Εκτός και αν αυτός είναι ο αριστερός τρόπος προσέγγισης του διαλόγου

Η Δήλωση του κ Μπόλαρη

Ευθύνη μας να υπάρξει αίσθημα δικαιοσύνης στον αγροτικό κόσμο

Συνέντευξη Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στον ραδιοφωνικό σταθμό «ALPHA 9.89» στην δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου, για τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

Οι αγρότες ασκώντας ένα συνταγματικό δικαίωμα μιας κινητοποίησης, μιας συνάθροισης υποβολής των αιτημάτων τους, βοηθούν ώστε ο διάλογος ο οποίος γίνεται, η διαβούλευση η οποία γίνεται να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γι αυτό αυτήν την κινητοποίηση και αυτές τις παρεμβάσεις τις καλωσορίζουμε. Έχει σημασία από την κινητοποίηση να φτάσουμε στην συζήτηση για ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Ακούστε τη συνέντευξη: http://www.bolaris.gr/index.php…

Μοιραστείτε το

One thought on “Πως εννοείται τον διάλογο Μάρκο μου”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top