Συμφωνεί η Μαρία Κόλλια με τον Πάνο Καμμένο ???

2335181.jpg

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των  πανελλαδικών ΜΜΕ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος ζήτησε ουσιαστικά την παραίτηση του Νίκου Νικολόπουλου από τη Βουλή. Μάλιστα τόνισε ότι ο κ. Νικολόπουλος μπήκε στη Βουλή με τους ΑΝΕΛ και οφείλει να δώσει πίσω την έδρα, αν καταψηφίσει το νομοσχέδιο.

Πολύ θα ήθελα να ακούσω την άποψη της κ Κόλλια αν συμφωνεί με την άποψη του προέδρου του κόμματος των ΑΝΕΛ.

Γιατί το 2012 όταν της είχε ζητηθεί να παραδώσει την έδρα όταν αποχώρησε από την ΝΔ είχε απαντήσει ως εξής

Θα ελάμβανα σοβαρά υπόψη μου τις παραινέσεις για την παραίτηση μου από το βουλευτικό αξίωμα και την επιστροφή της έδρας στη Νέα Δημοκρατία, την οποία υπηρέτησα υπεύθυνα, με συνέπεια και ήθος, εφόσον οι βουλευτικές έδρες  ήταν ιδιοκτησία του κάθε κόμματος. Εν προκειμένω όμως αυτό δεν ισχύει, όπως πολύ καλά γνωρίζετε. Τη βουλευτική έδρα την υπηρέτησα και την υπηρετώ βάσει της ετυμηγορίας και βούλησης του Σερραϊκού λαού ο οποίος με τίμησε με την ψήφο του και συνεχίζει να με τιμά για την 12ετή μου ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο και τη συνολική πολιτική μου παρουσία.

Ως βουλευτής ορκίστηκα να είμαι πιστή στην Πατρίδα μου και το δημοκρατικό πολίτευμα,  να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου. Οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση και  η παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα είναι δικαίωμα του κάθε βουλευτή.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top