ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

astyn708_9.jpg

Σε μαζικές διακοπές ρεύματος προχώρησαν συνεργεία της ΔΕΗ. Νωρίς το πρωί, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, τα συνεργεία πήγαν στην οδό Φλωρίνης κι άρχισαν να προχωρούν σε διακοπές ρεύματος στα σπίτια όσων δεν έχουν εξοφλήσει τους λογαριασμούς τους ή δεν έχουν προχωρήσει σε διακανονισμό.

DEH DIAKOPI REVMATOS 2

Η παρουσία της έντονης αστυνομικής δύναμης, η οποία τελικά δεν χρειάστηκε, προκάλεσε την οργή κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι μιλώντας στο Δίκτυο τόνισαν ότι αποτελεί προσβολή για το συνοικισμό. Παράλληλα, σημείωσαν ότι αδυνατούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους, καθώς στην πλειοψηφία τους είναι άνεργοι.

DEH DIAKOPI REVMATOS 4

Ανάλογες επιχειρήσεις ακολούθησαν, νωρίς το μεσημέρι, τόσο στο συνοικισμό του Αγίου Ραφαήλ, όσο και στα λυόμενα στην περιοχή το Νοσοκομείου, χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις.

DEH DIAKOPI REVMATOS 9

Από την πλευρά τους, ο Προϊστάμενος Εμπορικού Τμήματος της επιχείρησης στις Σέρρες κ.Δημήτρης Ματθαίου τόνισε ότι έχουν συσταθεί 13 συνεργεία με εργαζόμενους, τόσο από την επιχείρηση των Σερρών, όσο και άλλων 6 Νομών της Βορείου Ελλάδος, ενώ ο Διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ Σερρών κ.Μανόλης Εμμανουηλίδης δήλωσε ότι εντόπισαν πολλά κρούσματα ρευματοκλοπής.

DEH DIAKOPI REVMATOS 8

Πάντως, αναμένονται να γίνουν ανάλογες επιχειρήσεις σε ολόκληρο το Νομό Σερρών, καθώς, σύμφωνα με τη ΔΕΗ, οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις να διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή.

DEH DIAKOPI REVMATOS 6ΔΙΚΤΥΟ

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top