Σέρρες : Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων

-λήψης-1.jpg

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Σερρών συμμετέχει στο δεκαήμερο δράσης του Συνταξιουχικού Κινήματος και καλεί όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που διοργανώνει μπροστά στο ΙΚΑ τη Δευτέρα 2 Οκτώβρη και ώρα 8:00 το πρωί.

Η 1η Οκτώβρη δεν είναι ημέρα της τρίτης ηλικίας που την έχουν ανακηρύξει αυτοί πουν με τις πολιτικές τους μας πετάνε στον Καιάδα και μας θεωρούν κόστος. Είναι ημέρα ΔΡΑΣΗΣ  του συνταξιουχικού κινήματος για την διεκδίκηση των κλεμμένων συντάξεων και ότι άλλο δικαίωμα μας έχουν αρπάξει διαχρονικά οι μέχρι τώρα κυβερνώντες, τα οποία θυσίασαν στο βωμό της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βάζει σε εφαρμογή τα νέα αντισυνταξιουχικά μέτρα του 3ου μνημονίου με άμεσες μειώσεις στις κύριες και επικουρικές συντάξεις. Οι περικοπές αυτές έρχονται πάνω στις θανατηφόρες περικοπές των προηγούμενων χρόνων και υποβαθμίζουν τις συντάξεις μας σε προνοιακά βοηθήματα.

  • Καμία συναίνεση στη σφαγή των δικαιωμάτων μας.
  • Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια και τη μίζερη ζωή.
  • Δυναμώνουμε τα ταξικά σωματεία με την ενότητα καιν πάλη μας μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση.
  • Βάζουμε τέρμα στις κάλπικες υποσχέσεις για την ανάπτυξη που έρχεται η οποία θα στηρίζεται στα αποκαΐδια των δικαιωμάτων μας.
  • Δεν νομιμοποιούμε στη συνείδησή μας ότι δικαιώματα και κατακτήσεις μας έχουν καταργηθεί.
  • Δεν απαλλάσσουμε κανέναν. Ευθύνη έχουν όλα τα κόμματα που ψήφισαν το 3ομνημόνιο.

 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top