Δήμος Σερρών : 85.000 ευρώ οφείλει εταιρεία για το Δημοτικό Αναψυκτήριο

plimires-koilada_Serres_2014_DSC_0638.jpg

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών συζητήθηκε το θέμα της έξωσης της εταιρείας που είχε μισθώσει το δημοτικό αναψυκτήριο στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων και το οποίο εδώ και τρια και πλέον χρόνια δεν λειτουργεί . Σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου αποφασίστηκε η έξωση της εταιρείας με την καταγγελία της μίσθωσης . Ενω ο δήμος θα διεκδικήσει δικαστικά τις οφειλές της ανωτέρω εταιρείας, που απορρέουν από την ανωτέρω µίσθωση, οι οποίες ανέρχονται έως σήµερα στο ποσό των 85.091,02 €.

Στην απόφαση  οι ∆ηµοτικοί Σύµβουλοι

 κ.κ.: – Στέφανος Φωτιάδης, Γάτσιος Αθανάσιος, ∆ρίγκα Χρυσούλα, Ηλιοπούλου Σταλακτή, Χρυσανθίδης Βασίλειος, 

αφού επεσήµαναν ότι µετά την αιφνίδια διακοπή λειτουργίας της επιχείρησης µετά το 2014 και ύστερα από την άρση της οικοδοµικής άδειας δεν έγιναν οι απαραίτητες ενέργειας από το 2015 έως το 2016, τόνισαν ότι έπρεπε το θέµα να έρθει από το 2015 και ότι σήµερα είµαστε εκτεθειµένοι απέναντι στους ιδιοκτήτες. Ζήτησαν δε, να µάθουν ποιες είναι οι συγκεκριµένες απαιτήσεις του ∆ήµου και από προέρχεται το ποσό και να αποσυρθεί το θέµα ώστε να κληθούν και οι ενδιαφερόµενοι για να δούµε τι ακριβώς συµβαίνει, µε γνώµονα την διαφύλαξη των συµφερόντων του ∆ήµου. 

Τέλος, ψήφισαν ΝΑΙ, 

για την καταγγελία της µίσθωσης του ∆ηµοτικού Αναψυκτηρίου στην κοιλάδα Αγίων Αναργύρων, ενώ όσον αφορά την διεκδίκηση των οφειλών της εταιρείας, πρότειναν αυτές να υπολογιστούν µέχρι τον Νοέµβριο του 2014, οπότε και έγινε η άρση της οικοδοµικής άδειας.

 – Αναστασιάδης Ηλίας, ψήφισε ΝΑΙ, 

αφού επεσήµανε ότι λόγω της ασάφειας της εισήγησης και του µη ακιρβούς προσδιορισµού των χρονικών περιόδων, πρότεινε, την απόσυρση του θέµατος, ώστε αφού όλοι ενηµερωθούν καλύτερα, να γίνει σύνθεση θέσης, µε σκοπό το συµφέρον του ∆ήµου.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top