Εκλογές Επιμελητηρίου Σερρών : Nα σε πιστέψουμε Σωτήρη ???

22894504_1767115680249812_5140217315529150565_n.jpg

Εκ νέου υποψήφιος θα είναι και σε αυτές τις εκλογές του Επιμελητηρίου Σερρών ο κ Σωτήρης Αβράμης ο οποίος για μια ακόμη φορά αλλάζει στρατόπεδο ( θυμίζουμε οτι στις εκλογές του 2011 ήταν υποψήφιος με τον κ Μέγκλα ενώ στις επερχόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος με τον κ Καλαιτζίδη .Μέχρι εδώ καλά και ωραία γιατί δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να αναθεωρεί τα πιστεύω του . Διαβάζοντας όμως το φυλλάδιο της υποψηφιότητας του  κ Αβράμη  ο οποίος σημειώνουμε οτι είναι μέλος της παρούσας διοίκησης του Επιμελητηρίου ( εκλεγμένος με τον Χρήστο Μέγκλα )  γράφει  οτι οι λόγοι που θέτει υποψηφιότητα με τον κ Καλαιτζίδη  είναι οτι απέτυχε η  απερχόμενη  διοίκηση Μέγκλα .

Μάλιστα χρειάστηκε να περάσουν εξι χρόνια να προκηρυχθούν οι εκλογές για να ανακαλύψει ο κ Αβράμης οτι όλα πήγαιναν στραβά . Και ρωτάω εγώ  ο ανίδεος ρε Σωτήρη γιατί

1 δεν παραιτήθηκες όλα αυτά τα χρόνια ??

2.Γιατί δεν βγήκες να τα πεις πιο μπροστά αυτά που λες σήμερα ???

3.Γιατί αφού διαφωνούσες στήριζες 6 χρόνια ΄Χρήστο Μέγκλα ???

ΥΓ 1 .Βέβαια τώρα που κάνω δευτερή σκέψη κ Αβράμη οφείλω να παραδεχθώ οτι χρειάζεται τόλμη και θάρρος να δεχθείς οτι απέτυχες ( γιατί αν ισχύουν όλα όσα λες  έχεις και εσυ μερίδιο ευθύνης γιατί ήσουν μέλος αυτής της διοίκησης από την αρχή μέχρι το τέλος .

ΥΓ 2 Βέβαια κάνοντας και μια τρίτη σκέψη … να πιστέψω ότι  αυτοί είναι οι λόγοι που άλλαξες στρατόπεδο ???

 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top