ΕΠΣ Σερρών : Καταγγελία της ΑΕ Χρυσού για προπηλακισμό παιχτών της στον Χείμαρρο

PA120083.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τρίτο ημίχρονο στον χθεσινό αγώνα  μεταξύ του Ηρακλή Χειμάρρου και της ΑΕ Χρυσού  του πρωταθλήματος της Επίλεκτης της  ΕΠΣ Σερρών .Με σημερινή της ανακοίνωση η ΑΕ Χρυσού καταγγέλλει οτι ποδοσφαιριστες της ομάδος προπηλακίστηκαν και χτυπήθηκαν από «φιλάθλους» της ομάδας του τοπικού Ηρακλή χωρίς να υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος κατά την είσοδό τους στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του ημιχρόνου. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

«Δυστυχώς χθες στο γήπεδο του Χειμάρρου γίναμε για άλλη μια φορά μάρτυρες τραγελαφικών γεγονότων. 
Οι παίχτες μας προπηλακίστηκαν και χτυπήθηκαν από «φιλάθλους» της ομάδας του τοπικού Ηρακλή χωρίς να υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος κατά την είσοδό τους στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του ημιχρόνου. 
Ο διαιτητής είδε τα πάντα, κάλεσε την αστυνομία μετά από άιτημά μας για να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο και να συνεχιστεί ο αγώνας, αλλά μάλλον ξέχασε όσα είδε πολύ γρήγορα και δεν ανέφερε τίποτα στο φύλλο αγώνος. Η αστυνομία δεν εμφανίστηκε και όλα αυτά ευτύχως σταμάτησαν με την παρέμβαση 3 ανθρώπων, τους οποίους και ευχαριστούμε προσωπικά. Παρατηρητής εντωμεταξύ δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο και η κάμερα εννοείται πως δεν έγραφε στη διάρκεια του ημιχρόνου. Ήταν οργανωμένο το έγκλημα άραγε; Δε θα μάθουμε ποτέ.
Δεν είμαστε από αυτούς που ανταποδίδουν τέτοιου είδους φιλοξενίες. Δεν είμαστε από αυτούς που καταφέρονται κάθε βδομάδα ενάντια σε διαιτητές και επόπτες, ασχέτως αν σχεδόν σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες μας τα διαιτητικά λάθη εναντίον της ΑΕΧ είναι συνεχή και πολλές φορές διαμορφώνουν μέχρι και το αποτέλεσμα. Είμαστε ένας σύλλογος πρότυπο, μια από τις ιστορικότερες ομάδες του νομού μας και απαιτούμε τον σεβασμό που μας αναλογεί, αλλά μάλλον παραείμαστε καλοί για το ποδόσφαιρό σας.
Τέλος, οι μόνοι από τους οποίους θέλουμε ως διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Χρυσού να ζητήσουμε συγνώμη είναι οι παίχτες και ο προπονητής της αγαπημένης μας ομάδας, επειδή δεν μπορέσαμε να τους προστατέψουμε όπως θα ‘πρεπε. Είμαστε πολύ περήφανοι για τα παλικάρια μας, τους εμπιστευόμαστε πλήρως και τους υποσχόμαστε ότι κάτι τέτοιο δε θα ξανασυμβεί .
Αφήνουμε προς το παρόν πίσω μας ότι έγινε χωρίς βέβαια να το ξεχνάμε και συνεχίζουμε δυνατότεροι. Τρεις συνεχόμενοι εντός έδρας αγώνες βρίσκονται μπροστά μας την ερχόμενη βδομάδα για το πρωτάθλημα και το κύπελλο και σας θέλουμε όλους δίπλα μας.
Μια ζωή ΑΕΧ
Μετά τιμής, το ΔΣ της ομάδας»

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top