Άνδρεας Ανδρεάδης : Σχετικά με τη βράβευση του κ. Α. Τσίπρα στο Παρίσι, την Πέμπτη 23/11/2017.

0ae64a9393ab39f83951e13db5c101b7_XL-900x540-960x540.jpg

Πριν από λίγα χρόνια ο κ. Τσίπρας κατηγορούσε με σκληρά λόγια τους πολιτικούς που πήραν δυσάρεστα για τον λαό μέτρα, προκειμένου να αποφύγει η χώρα μας τη χρεοκοπία, να μείνει στον δρόμο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ευρώ.

Ασκούσε ακραία λαϊκίστικη αντιπολίτευση, ιδιαίτερα την περίοδο 2010-11 , τότε που αποκαλούσε τον Γ. Παπανδρέου και τους Υπουργούς της Κυβέρνησής του, “δωσίλογους”, “Τσολάκογλου”, “γερμανοτσολιάδες” κ.α.

Την Πέμπτη, όμως όλα αυτά θα ξεχαστούν για μια ακόμα φορά από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, όταν χωρίς ίχνος αυτοκριτικής θα παραλάβει το “Βραβείο Πολιτικού Σθένους”- Δέσμευσης στο Ευρωπαϊκό Ιδεώδες (Prix de l’Engagement européen).που θα του απονείμει ο δικηγορικός Σύλλογος των «Παρισίων». http://www.liberal.gr/…/sto-parisi-tin-pempti-o-al-tsipras-…

Πολλές ακόμα προσωπικότητες έχουν έχουν τιμηθεί στο παρελθόν με το παραπάνω Βραβείο.

Μεταξύ αυτών είναι η Christine Lagarde, Πρόεδρος του ΔΝΤ , ο Nicolas Sarkozy, πρώην, πολύ δεξιός Πρόεδρος της Γαλλίας, και η Angela Merkel Καγκελάριος της Γερμανίας και κορυφαία εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής δεξιάς.

Είναι δε γνωστό, ότι οι τρεις παραπάνω πολιτικοί, οι Κυβερνήσεις και ο Οργανισμός που εκπροσωπούν επέβαλλαν τα σκληρά μνημόνια στη χώρα μας.

Με αφορμή λοιπόν τη βράβευση αυτή, θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο:

Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι ο κ. Τσίπρας και πολλά από τα στελέχη της Κυβέρνησής του, ανήκουν στη γενιά των πολιτικών που μας οδήγησαν και μας κρατούν στο χείλος της χρεοκοπίας. Αυτών δηλ. που άλλα λένε, άλλα εννοούν και στο τέλος άλλα πράττουν.

Ο αγώνας για μια νέα προοδευτική Κυβέρνηση της διαύγειας , της αξιοκρατίας και τη διαφάνειας,της περιφέρειας και της αυτοδιοίκησης, της βιώσιμης πράσινης ανάπτυξης συνεχίζεται…

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top