Ο Δήμαρχος Αμφίπολης μάς διαβάζει και …συνετίζεται !

14.png

Είναι μεγάλη η ικανοποίηση που παίρνει ο δημοσιογράφος, ο οποίος στο πλαίσιο του ελεγκτικού ενίοτε αντικειμένου του γράφει και φωτογραφίζει καταστάσεις που χωλαίνουν και «ξενίζουν».

Αυτό κάναμε κι εμείς και μάλιστα δύο(2) φορές. Πρώτα, στις 12 Οκτωβρίου 2016, εντοπίσαμε τις κρυμμένες πινακίδες λίγο έξω από το χωριό Κάτω Αμφίπολη και περίπου 150 μέτρα από τον Λέοντα της Αμφίπολης. Επισημάναμε το θέμα, θίξαμε την παράμετρο της λαθεμένης πληροφόρησης που αυτές παρέχουν στο διερχόμενο οδηγό και κατόπιν καυτηριάσαμε το γεγονός ότι με τέτοιες «υποδομές» δεν μπορεί να υπάρξει «σωστός τουρισμός».

Έπειτα από αρκετό χρονικό διάστημα επανήλθαμε στο ίδιο θέμα. 6 Ιουλίου 2017, λοιπόν, απαθανατίσαμε (δυστυχώς) την ίδια και απαράλλαχτη εικόνα στο εν λόγω οδικό σημείο. Ίσως τότε να είχαμε και κάποια σαρκαστική διάθεση (τίτλος θέματος τότε: Κρίμα που δεν συγκινείσαι Δήμαρχε Αμφίπολης), ωστόσο, ο «καημός» μας δεν ήταν άλλος από το να φωτίσουμε εκ νέου το ψεγάδι και να το κρατήσουμε στην επικαιρότητα.

Τέλη Νοεμβρίου 2017 και βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να περνώ με το αυτοκίνητό μου από το επίμαχο σημείο και να αντικρίζω μία εντελώς διαφορετική κατάσταση. Χόρτα κουρεμένα, πινακίδες καθαρές, αποκαλυπτικές και ευδιάκριτες, γενικός καλλωπισμός του περιβάλλοντος χώρου. ΕΥΓΕ !

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες : Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Δημοσ/φος)

 

 

 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top