“Λαβράκι έβγαλαν” οι αστυνομικοί του τμήματος Ηράκλειας Σερρών

_5.jpg

Διαψεύστηκαν οι ελπίδες ενός 39χρονου Σέρβου ότι μετά από 14 ολόκληρα χρόνια θα είχε ξεχαστεί ο βιασμός που είχε διαπράξει το 2003 σε μια πόλη της Γερμανίας! Όταν επιχείρησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος από το σημείο διέλευσης στους Ευζώνους, διαπίστωσε ότι έκανε λάθος.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου που του έκαναν έλεγχο κατά την είσοδό του στην χώρα, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις αρχές της Γερμανίας, καθώς είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών και έξι μηνών για σεξουαλικό εξαναγκασμό. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στο αστυνομικό τμήμα Παιονίας, απ’ όπου παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς που δρομολογεί στην έκδοσή του στην Γερμανία.
Στη σύλληψη ενός 30χρονου Έλληνα που είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης δύο ετών για κλοπή προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου έδωσε εντολή να εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα.
Φυγόποινος λαθροϋλοτόμος συνελήφθη σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του τμήματος Ηράκλειας! Πρόκειται για έναν 52χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών για παράβαση του Δασικού Κώδικα, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top