Δήμος Σερρών : Κοπή βασιλόπιτας στο ΔΗΠΕΘΕ

001.jpg

Παρουσία όλων των μελών του και πληθώρας συνεργατών του το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών έκοψε τη βασιλόπιτά του το πρωί της Πέμπτης (04/01/2018) στη Μικρή Σκηνή του Κινηματοθεάτρου «Αστέρια».

Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Σερραίων, Πέτρος Αγγελίδης, ο οποίος, αφού ευχήθηκε μία αντίστοιχα δημιουργική με το 2017 χρονιά, έκανε ειδική αναφορά τόσο στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών , τους εργαζόμενους αλλά και τους συνεργάτες του, που όπως τόνισε εν μέσω οικονομικής κρίσης καταθέτουν τη δουλειά τους.

Από τη δική του πλευρά, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, Δημήτρης Τσαλίκογλου ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους του θεάτρου για την αψεγάδιαστη συνεργασία και το εξαιρετικό κλίμα και τόνισε ότι «όσο υπάρχουν άνθρωποι από την πόλη μας, που στηρίζουν την οικογένεια του ΔΗΠΕΘΕ  Σερρών και καταθέτουν ιδέες και προτάσεις θα μπορούμε και να προχωράμε παραπέρα. Το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών ανήκει στον τόπο και στους ανθρώπους του που δημιουργούν θεατρικά και έχουν τον πρώτο λόγο ως προς την αξιοποίησή του», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Τσαλίκογλου.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top