Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων : Κάλπες στις 22 Απριλίου

dbf9dc4b4660fd28da380c982b12946d_XL.jpg

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στην κατάμεστη από μέλη της δημοτικής κίνησης αίθουσα της ΚΕΔΗΣ…

Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Απόστολος Σφετκόπουλος δεν παραβρέθηκε στη Γενική Συνέλευση λόγω ασθενείας.

Σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας τοποθετήθηκαν η Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Μυγδαλιά Κωσταντίνα, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, μέλη και φίλοι της “κίνησης”, διαμηνύοντας ότι η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων συνεχίζει την πορεία της ενωμένη και δυναμικά, με στόχο την παραγωγή έργου και τη νίκη στις δημοτικές εκλογές.

H Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Μυγδαλιά Κωσταντίνα τόνισε, ότι η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων είναι η μοναδική πραγματικά ανεξάρτητη δημοτική κίνηση, που υπηρετεί με συνέπεια την ακηδεμόνευτη και ακομμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση, λειτουργεί συλλογικά και δημοκρατικά εδώ και 17 χρόνια και συνεχίζει την πορεία της ενωμένη και με μεγαλύτερη ορμή και διάθεση για να υπηρετεί την τοπική κοινωνία.

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης υπογράμμισε ότι η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον, επιτέλεσε και συνεχίζει να επιτελεί σπουδαίο και ωφέλιμο έργο στο Δήμο Σερρών και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια ακόμη στο Δήμο Σερρών.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης αποφασίστηκε επίσης η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου υποψηφίου Δημάρχου της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων να γίνει στις 22 Απριλίου 2018.

Όσα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα, μπορούν να καταθέσουν την αίτηση υποψηφιότητας μέχρι τις 22 Μαρτίου 2018 στα γραφεία της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων (Μεραρχίας 30- 1ος όροφος) κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από ώρα 18.00 έως 20.00.

Πηγή: Aftodioikisi.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top