Ίκαροι Σερρών: Ανακοίνωση για την εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας

ikaroi-serrwn.jpg

Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, σας προσκαλεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και ώρα 11:15 στην εορταστική εκδήλωση, για την καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας, παρουσία όλων των τμημάτων του συλλόγου, στο ΔΑΚ της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων…

Παράλληλα θα ακολουθήσουν αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με αγώνες επίδειξης από τους ταλαντούχους αθλητές των «κυανοκίτρινων» υποδομών.

Για κάθε τμήμα του συλλόγου, θα κοπεί ξεχωριστή βασιλόπιτα, με δώρο σε κάθε τυχερό αθλητή ή προπονητή, που θα βρει το φλουρί, ενώ δώρα θα κληρωθούν και οι γονείς με τα παιδιά, που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Τα «Ικαρόπουλα», που αποτελούν το μέλλον του Σερραϊκού μπάσκετ και το όραμα μας, για μεγαλύτερες επιτυχίες σε «κυανοκίτρινο» φόντο, θα είναι ντυμένα ομοιόμορφα, με τη νέα στολή των Ικάρων και το επίθετό του κάθε αθλητή, ψηφιακά εκτυπωμένο στη φανέλα.

Οι Ίκαροι με ευαισθησία προς τους συνανθρώπους μας, συνεχίζουν το σημαντικό έργο της κοινωνικής ευθύνης, όπως συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια, με την βοήθεια στο ‘’Ειδικό σχολείο’’ και τον ‘’σύλλογο Ηλιαχτίδα’’. Με πολύτιμο αρωγό, την εταιρεία «Metron» που είναι ο μεγάλος χορηγός των «κυανοκίτρινων» Ακαδημιών, ένα μέρος των χρημάτων, από τις συλλεκτικές εμφανίσεις(12€) , θα δοθεί, για την  ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς  Μητρόπολις  Σερρών.

Η παράδοση των ψηφιακών εμφανίσεων θα γίνει την προηγούμενη μέρα, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο κλειστό της Κοιλάδας κατά την ώρα των προπονήσεων. Όλα τα τμήματα θα κάνουν προπόνηση στην κοιλάδα τις ώρες που θα σας υποδείξουν οι προπονητές σας.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top