Απόλλων Παραλιμνίου : Ντέρμπι κορυφής με τον Αετό Ορφανού

e4af73f500fa718ba72dec12c5066d93_L.jpg

Πανέτοιμος για το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου είναι ο Αετός Ορφανού. Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα, προέρχονται από επτά συνεχόμενες νίκες οι οποίες τους έχουν φέρει σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση.

Παρ’ όλα αυτά, όπως τονίζει στο liganews.gr ο προπονητής Δημήτρης Σίτσας, η κατάληψη της πρωτιάς δεν βρίσκεται στο μυαλό τους αν και, όπως παραδέχεται, σε περίπτωση νίκης επί του Παραλιμνίου… «αλλάζουν τα πράγματα».

«Θα πάμε να παίξουμε ελεύθερα κι ό,τι βγει. Αν κερδίσουμε και ανέβουμε στην πρώτη θέση αλλάζουν τα πράγματα. Θα πάμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, με σεβασμό στον αντίπαλο. Δεν φοβόμαστε τίποτα», σχολίασε στο liganews.gr, ενώ κληθείς να αναφέρει στα στοιχεία που θα κρίνουν το ματς επισήμανε:

«Νομίζω στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες. Όποιος δείξει ότι το θέλει πιο πολύ θα το πάρει. Σίγουρα και κάποια κομμάτια στην τακτική θα παίξουν ρόλο. Και το Παραλίμνιο έχει ποιοτική ομάδα, αλλά κι εμείς έχουμε τσαγανό. Δεν νομίζω ότι θα πάρει μεγάλη έκταση το σκορ».

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, θα λείψει ο τιμωρημένος Κάπατζης και ο τραυματίας Μαυρίδης, ενώ ερωτηματικά αποτελούν οι Κωνσταντινίδης, Καραγιαννίδης που ταλαιπωρούνται από ιώσεις.

http://www.liganews.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top