Π.Ε. Σερρών : Μεγάλη η συμμετοχή των εργαζομένων στην αιμοδοσία

34b8f22a.jpg

Θερμή ήταν η ανταπόκριση των εργαζομένων της Π.Ε. Σερρών στην πρόσκληση του Τοπικού Τμήματος του Συλλόγου τους για συμμετοχή στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14/2/2018, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού και αλληλεγγύης.

Συνεργείο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών με υπεύθυνη την Διευθύντρια του τμήματος αιμοδοσίας Κατερίνα Τζιούρα βρισκόταν στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου από τις 9.00 π.μ. έως και τις 13.00 μ.μ. και ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων έσπευσε να δώσει αίμα προς ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. ΤΟ.Τ. Σερρών.


«Πρόκειται πραγματικά για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Τοπικό Τμήμα Σερρών του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που κάνει πράξη το μήνυμα «δίνω αίμα, δίνω ζωή» και ενισχύει την τράπεζα αίματος που έχει δημιουργήσει» , δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης , ο οποίος εξήρε τους εργαζομένους για την ευαισθησία τους και την έμπρακτη απόδειξη φιλαλληλίας.

Από την πλευρά του και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών Σωκράτης Κοτζάογλου ευχαρίστησε θερμά όλους τους συναδέλφους του που ανταποκρίθηκαν και έσπευσαν να δώσουν αίμα, καθώς και τους υπεύθυνους για την αιμοδοσία Πολυχρόνη Κουκουζέλη και Χρυσοβαλάντου Σαπουντζή. «Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη πολιτισμού και έμπρακτης αλληλεγγύσης. Οφείλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας αλλά και του δήμου Σερρών που για ακόμη μία φορά συμμετείχαν με θέρμη στην προσπάθεια για ενίσχυση της τράπεζας αίματος του συλλόγου. Ευχαριστώ επίσης το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και την διευθύντρια του τμήματος αιμοδοσίας Κατερίνα Τζιούρα για την άψογη συνεργασία» δήλωσε ο Σωκράτης Κοτζάογλου.

Να τονίσουμε πως πρόκειται για την έκτη αιμοδοσία που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top