Δήμος Σιντικής : Παρέμβαση σχετικά με τα προβλήματα λειτουργίας του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού Σερρών – Προμαχώνα

LOGO_SINTIKIS-1.gif

Με στόχο τη σωστή ενημέρωση των πολιτών των Δήμων Σιντικής και Ηράκλειας, σχετικά με τα προβλήματα λειτουργίας του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού Σερρών – Προμαχώνα, σας παραθέτουμε τα κάτωθι: O Δήμος Σιντικής, με το υπ΄αριθμόν 16207/01-11-2017 έγγραφο προς την Εγνατία Οδό Α.Ε. με θέμα «Αναγκαιούντα έργα και βελτιώσεις στον κλάδο της Εγνατίας Θεσσαλονίκης – Προμαχώνα», προέβη στις παρακάτω επισημάνσεις:

  • Άμεση ενσωμάτωση στο νέο έργο βελτίωσης του οδοστρώματος στην περιοχή Χριστός – Κάτω Αμπέλα,, και την μονού κλάδου έξοδο προς την Βιομηχανική Περιοχή Σιδηροκάστρου η οποία είναι μικρής οικονομικής δαπάνης αλλά σημαντικά ωφέλιμη για την τοπική κοινωνία. Αυτή η βελτίωση είναι απαραίτητη και σύμφωνα με την υπάρχουσα πληροφόρηση δεν συμπεριλαμβάνεται στην Τεχνική μελέτη.
  • Άμεση λειτουργία της φωτεινής σηματοδότησης του Α/Κ Προμαχώνα όπως και όλης της αναγκαίας σήμανσης λόγω της επικίνδυνης κατάστασης.
  • Βελτίωση της εισόδου προς Βαμβακόφυτο από τον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού.
  • Άμεση προσθήκη της αναγραφής της πόλης του Σιδηροκάστρου στη σήμανση του Ημικόμβου Σερρών ως τον σημαντικότερο προορισμό (αναγράφεται μόνο Μελενικίτσι, Προμαχώνας).

Μετά από κοινοβουλευτικό έλεγχο η Εγνατία Οδός Α.Ε. απάντησε στη Βουλή των Ελλήνων τα παρακάτω:

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top