Εκλογές Διαιτητών : Νικητής ο Δημήτρης Κυριακίδης

b5a75c3eaf1c0536bb0f42f617ee1a64_L.jpg
Με νικητή τον Δημήτρη Κυριακίδη ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας η ΓΣ των Σερραίων διαιτητών ποδοσφαίρου . Στα των εκλογών το μόνο ενδιαφέρον που υπήρχε ήταν η σειρά κατάταξης των υποψηφίων αφού για τις 9 θέσεις του ΔΣ υπήρχαν ισάριθμοι υποψήφιοι . Αυτό που κυριάρχησε στην πολύωρη διαδικασία ήταν η  πρότασης  διαγραφής του πρώην αρχιδιαιτητη κ Δημήτρη Κυρικίδη η οποία με ψήφους 52 οχι και 35 ναι δν έγινε δεκτή 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ SERRESGOAL
 
Ολοκληρώθηκαν  αργά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας  οι εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Σερρών, με πιο ενδιαφέροντα θέματα την ανάδειξη του Νέου 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και την απόφαση για Διαγραφή ή μη του Δημήτρη Κυριακίδη σύμφωνα με την πρόταση του ΔΣ του Συνδέσμου Διαιτητών Σερρών.  
Κατά την διαδικασία ήταν εμφανές ότι υπήρχαν δυο τάσεις. 
Αυτή που εξέφραζε ο επί 21 χρόνια πρόεδρος, Χρυσάφης Γκυρίνης, ο οποίος ένα μήνα πριν την ολοκλήρωση της θητείας του καθαιρέθηκε, αλλά και ο πρώην Αρχιδιαιτητής, Δημήτρης Κυριακίδης για τον οποίο υπήρχε ποινή διαγραφής  που τέθηκε σε ψηφοφορία.  
Από την άλλη υπήρχε η σημερινή Επιτροπή Διατησίας. 
Μπορεί η διαδικασία να κράτησε πολλές ώρες, αφού ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:00 και καθώς υπήρχαν πολλοί ομιλητές να ολοκληρώθηκε περίπου στις 22:00 με το θερμόμετρο να ανεβαίνει πολλές φορές, αφού υπήρξαν εντάσεις και αντεγκλήσεις κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων, όμως δεν είχαμε όμως ακρότητες και υπερβολές.
Με την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων-ομιλιών στήθηκαν δυο κάλπες και είχαμε δυο ψηφοφορίες. Μία για το νέο 9μελές ΔΣ και η δεύτερη για την πρόταση του ΔΣ για τη ποινή της διαγραφής ή μη του αρχιδιαιτητή Δημήτρη Κυριακίδη  
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
 
Οι υποψήφιοι για το ΔΣ έλαβαν τις παρακάτω ψήφους:
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ……………55 ψήφους
ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ……………53     »
ΚΕΛΛΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ………….53     »
ΚΕΦΑΛΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ………53     »
ΠΑΛΑΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ…………….52     »
ΚΑΔΕΜΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ…..50    »
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ…………..48     » 
ΤΣΕΣΜΕΤΖΗΣ ΣΥΜΕΩΝ…………..40     »
ΣΑΒΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ………………..38     »
 
Στην δεύτερη ψηφοφορία που ήταν και η πιο ενδιαφέρουσα το Εκλογικό σώμα των διαιτητών χάρισε μια προσωπική νίκη στον αρχιδιαιτητή Δημήτρη Κυριακίδη, αφού ψήφισε όχι στην Διαγραφή του.
Αναλυτικά:
52 ψήφισαν ΟΧΙ, 
35 ψήφισαν ΝΑΙ ,
6 ΛΕΥΚΑ
 
Από κει και πέρα για την διαδικασία της συστάσεως σε σώμα του Νέου ΔΣ, ο πλειοψηφών σύμβουλος(Φωτιάδης Γε΄ψργιος) θα καλέσει τα νέα μέλη σε συνεδρίαση και όπως έχει διαρρεύσει επικρατέστερος για τη θέση του προέδρου φέρεται ο Αλέξανδρος Καδέμογλου, ο οποίος δεν έκρυψε από την αρχή την πρόθεση του να διεκδικήσει το αξίωμα του προέδρου,  χωρίς να αποκλείεται και κάποια άλλη υποψηφιότητα, αφού είχε ακουστεί και αυτή του Χρήστου Ιωαννίδη.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top