ΔΗΠΕΘΕ Σερρών : Το όραμα της Καλλιόπης Ευαγγελίδου

image.jpg

Μετά την απόφαση του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, τη θέση της νέας καλλιτεχνικής διευθύντριας να αναλάβει η ηθοποιός Καλλιόπη Ευαγγελίδου, η ίδια προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Οι πολλές δεκάδες θερμές ευχές, τα ειλικρινή λόγια συμπάθειας και αποδοχής που έχω δεχτεί αυτές τις μέρες με γεμίζουν δύναμη και συγκίνηση. Είναι θέμα τιμής κι όχι απλής φιλοδοξίας για μένα να σταθώ στο ύψος των προσδοκιών όλων εκείνων που πιστεύουν σε εμένα και τη δουλειά μου.

Προσβλέπω σε ένα θέατρο δημιουργικό, δραστήριο και εξωστρεφές. Ένα θέατρο που δίνει ουσιαστικές ευκαιρίες στους δημιουργικούς ανθρώπους των Σερρών, αγκαλιάζει το κοινό του, δίνει δυναμικό παρόν μέσα στα δρώμενα του νομού μας, επικοινωνεί και προβάλλει προς τα έξω το σύγχρονο πρόσωπο του τόπου μας.

Κανείς δεν περισσεύει, κανείς δεν είναι λίγος. Εργαζόμαστε όλοι μαζί για ένα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ θεσμικά ισχυρό, δυναμικό, δημιουργικό. Με την ποιότητα, το ήθος και τη δυναμική που αξίζουν οι άνθρωποι και η ιστορία των Σερρών.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών κ.Δημήτρη Τσαλίκογλου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεάτρου για την ευκαιρία που μου δίνουν. Ευχαριστώ το Δήμαρχο Σερρών κ. Πέτρο Αγγελίδη και τη Δημοτική αρχή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Ευχαριστώ όλους τους Σερραίους που αγκαλιάζουν και στηρίζουν τη δουλειά μου όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ τους καλούς φίλους αλλά και συναδέλφους που κέρδισα αυτά τα 26 χρόνια που βρίσκομαι στο θέατρο για την στήριξή τους.

Η εμπιστοσύνη που μου δείχνετε είναι η δύναμή μου και η καλύτερη συστατική επιστολή που θα μπορούσε να έχει κανείς .

Δε ξεκινάμε, συνεχίζουμε, με μεράκι, αγάπη και όραμα και φυσικά….πάμε θέατρο.

Καλλιόπη Ευαγγελίδου

Καλλιτεχνική Διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών

Το Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών κατόπιν συνεδρίασης του στις 2 Μαρτίου 2018 και σύμφωνα με την 30η απόφαση του, κατέληξε κατά πλειοψηφία στην επιλογή της κα. Ευαγγελίδου Καλλιόπη, για την πλήρωση της θέσης του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, για διάστημα τριών (3) ετών από τις 1 Απριλίου 2018, για την κάλυψη των αναγκών του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Σερρών.

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ Δ/ΝΤΡΙΑ

Έπειτα από μεγάλες καθυστερήσεις γραφειοκρατίας, οι οποίες προφανώς δεν βαρύνουν τη Διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε στη Σερραϊκή κοινωνία τη νέα Καλλιτεχνική Δ/ντρια του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, την κα Καλλιόπη Ευαγγελίδου.  

Σε μια δύσκολη και εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για το θεσμό των ΔΗΠΕΘΕ, το έργο της νέας Καλλιτεχνικής Δ/ντριας είναι βαρύ και δύσκολο, αλλά είμαι βέβαιος ότι η κα Ευαγγελίδου θα συνεργαστεί εποικοδομητικά τόσο με το Δ.Σ του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών όσο και με τους Έλληνες δημιουργούς, Σερραίους και μη, ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό στις παρούσες συνθήκες. Και πάντοτε με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Την καλωσορίζουμε λοιπόν και της ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική θητεία στο τιμόνι της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών.

Ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών

κ. Δημήτρης Τσαλίκογλου

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top