ΕΛΜΕ Σερρών : Φτιάξτε τον δρόμο ¨¨καρμιανιόλα ¨¨

-λήψης-1-10.jpg

¨Επιστολή προς τον πρόεδρο της Εγνατία Οδού κ. Αντωνούδη απέστειλε η ΕΛΜΕ Σερρών .Με την οποία περιγράφει με τα μελανότερα χρώματα ( όχι οτι έχουν άδικο ) την κατάσταση που επικρατεί στο οδόστρωμα του καθέτου Άξονα Θεσσαλονικης -Προμαχώνα στο κομμάτι από το Μελενικίτσι εως το Σιδηρόκαστρο .Στην επιστολή αναφέρεται οτι καθημερινά τίθεται σε κίνδυνο η ζωή των εκπαιδευτικών τον δρόμο .Ενω ζητά να υπάρξει άμεση παρέμβαση αποκατάστασης 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

«Αξιότιμε Κύριε Αντωνούδη,

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Σερρών ομόφωνα αποφάσισε να σας αποστείλει την παρούσα επιστολή διαμαρτυρίας για την επικινδυνότητα του κάθετου άξονα Θεσσαλονίκη-Σέρρες-Προμαχώνας της Εγνατίας οδού, στο τμήμα από Μελενικίτσι έως Σιδηρόκαστρο.

Μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που καθημερινά χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο τμήμα για να μετακινηθεί προς και από τις σχολικές μονάδες μάς ενημέρωσε για τα προβλήματα που υπάρχουν. Τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ασφάλεια και η ίδια η ζωή των πολιτών που χρησιμοποιούν το δρόμο καθώς η υφιστάμενη κατάσταση του οδικού τμήματος είναι τραγική. Ο ασφαλτοτάπητας είναι σε άθλια κατάσταση, με την επικινδυνότητα να αυξάνεται ακόμη περισσότερο από τη μεγάλη κυκλοφορία βαρέων οχημάτων.

Θεωρούμε ότι θα πρέπει να τεθεί ως προτεραιότητα η βελτίωση και κατασκευή του συγκεκριμένου δρόμου για την ασφάλεια όλων των πολιτών που τον χρησιμοποιούν.

Ακόμη και στην περίπτωση που έχει δημοπρατηθεί το έργο για την ασφαλτοδρόμηση, θεωρούμε ότι είναι αναγκαίο να γίνουν κάποιες άμεσες παρεμβάσεις, ώστε να υπάρξει προσωρινή λύση μέχρι την ολική αποκατάσταση του δρόμου.

                                                    ΓΙΑ  ΤΟ Δ.Σ.

      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ                                            ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top