Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών : Έναρξη της αυτοκινητιστικής-αγωνιστικής περιόδου

aytokinitodromio-13-300x181.jpg

Στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη της αυτοκινητιστικής-αγωνιστικής περιόδου που διοργάνωσε το Premium Rally Sofia-Saint Vlas…

Ειδικότερα, το Σαββατοκύριακο 10-11 Μαρτίου τα μέλη και οι φίλοι του γνωστού βουλγαρικού supercars club συμμετείχαν στο Overdrive Lap Battle-Season Opening ft., στη διάρκεια του οποίου συγκεντρώθηκαν μερικά από τα πλέον σπουδαία και σπάνια σπορ υπεραυτοκίνητα.

Να σημειωθεί ότι την διοργάνωση ανέλαβαν για δεύτερη συνεχή χρονιά οι φίλοι της πίστας των Σερρών Georgi Donchev και τα μέλη της Overdrive.bg. που προετοίμασαν ένα event με πάνω από είκοσι ώρες οδήγησης, ταχύτητας κι απόλαυσης υπό την καθοδήγηση παγκοσμίου φήμης επαγγελματιών οδηγών αγώνων.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, χιλιάδες Σερραίοι και επισκέπτες βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Αυτοκινητοδρόμιο και το θέαμα τους αποζημίωσε στο ακέραιο. Μιλώντας στο Serrespost.gr ο πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών κ.Βασίλης Παπαβασιλείου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το συγκεκριμένο event και δήλωσε πως τα καλύτερα για το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών …έρχονται!

Πηγή: serrespost.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top