Συνάντηση Χρυσάφη – Θεολόγου

theologossymmaxiaserraiwn.jpg

Αντιπροσωπεία της «Συμμαχίας Σερραίων», με επικεφαλής τον κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη, επισκέφθηκε, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Χρυσάφης αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας της νέας δημοτικής κίνησης, σημειώνοντας πως η δημιουργία θεματικών ενοτήτων αποβλέπει στην ενδελεχή καταγραφή των προβλημάτων του Δήμου και στη συνέχεια στην επεξεργασία προτάσεων για την αντιμετώπισή τους.

Το εγχείρημα της συνδιαμόρφωσης ενός προγράμματος με τους πολίτες αποτελεί, όπως τόνισε, τον ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας της «Συμμαχίας Σερραίων».

Ο κ. Θεολόγος ευχήθηκε στον κ. Χρυσάφη καλή δύναμη και κουράγιο στην πορεία προς κάλπες των δημοτικών εκλογών. Ευχήθηκε, επίσης, να εισακουσθεί η φωνή του Σερραϊκού λαού και να αποκρυσταλλωθεί στο πρόγραμμα της «Συμμαχίας Σερραίων».

Παράλληλα, εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψη της αντιπροσωπείας της «Συμμαχίας Σερραίων» στο Επισκοπείο.

Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από θέματα θρησκευτικού τουρισμού και δυνατότητας ανάπτυξης συνεργασιών μεταξύ της τοπικής εκκλησίας και του Δήμου Σερρών.

Την αντιπροσωπεία της «Συμμαχίας Σερραίων» αποτελούσαν οι Γιώργος Τζιάρας, Σπύρος Μυσιρλής, Βασίλης Κατιρτζόγλου, Χάρης Παυλίδης, Ευάγγελος Δημητριάδης, Δημ. Γιαννάκης, Ηλίας Παπανικολάου, Γιώργος Μίχος, Αλέκος Καδέμογλου, Ανδρέας Αλαμανίδης, Σοφ. Τσερτσίδης και Β. Τσούλκας.

www.eproodos.gr

 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top