Δήμος Σερρών : Μπάσκετ 3Χ3 σε Σέρρες και Λευκώνα 21 και 22 Απριλίου

dc52d5c5f54b7db2dfd2aae465dc6ccd_L.jpg

Ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ), διοργανώνουν και φέτος για 23η χρονιά, τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3Χ3 για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 10 έως 17 ετών.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος Σερρών είναι ο μοναδικός δήμος στην Ελλάδα στον οποίο η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δίνει κάθε χρόνο την συγκεκριμένη διοργάνωση.
21-22 Απριλίου 2018 το τουρνουά μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί στον Λευκώνα, στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου, στις 19-20 Μαΐου στις Σέρρες στον πεζόδρομο Κ .Καραμανλή και τον Σεπτέμβριο 2018 θα πραγματοποιηθεί στον Προβατά και στο Σκούταρι.
“Το τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3Χ3 είναι μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση αφού συμμετέχουν πάνω από 1500 παιδιά και εκτός της πόλης των Σερρών που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, την επεκτείναμε για πρώτη φορά από πέρυσι και στον Λευκώνα, Προβατά και Σκούταρι, ώστε τα νέα παιδιά αυτών των περιοχών να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αυτή την όμορφη αθλητική εκδήλωση. Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την στήριξή τους, τους γυμναστές, προπονητές, διαιτητές καθώς και τον Νίκο Ιλανίδη, τον δικό μας άνθρωπο, για το ζήλο και το μεράκι που επιδεικνύει ώστε το τουρνουά να έχει απόλυτη επιτυχία.”, δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης.
“Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε τα νέα παιδιά στην γιορτή του μπάσκετ. Φέτος πιστεύουμε ότι οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο”, δήλωσε ο Βασίλης Τερζής.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 21 και 22 Απριλίου 2018 στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Λευκώνα και στις 19-20 Μαΐου στις Σέρρες, στον πεζόδρομο Κ. Καραμανλή.
Πληροφορίες και εγγραφές στο γραφείο Αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου Σερρών, Εθν. Αντίστασης 34, 4ος όροφος και στο τηλέφωνο 2321068918.
Οι εκδηλώσεις στο Σκούταρι και Προβατά θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο 2018.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top