Σύλλογος Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Σερρών.Φιλανθρωπική εκδήλωση. στην Πλατεία Ελευθερίας

12351005_10205362157679429_2034276058_n.jpg

Ο Σύλλογος Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Σερρών διοργανώνει και φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση. στην Πλατεία Ελευθερίας το τριήμερο Παρασκευή 11-Σάββατο 12 -Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.

Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε λαχταριστές βάφλες και ντόνατς, ζεστό αρωματικό κρασί για μεγάλους αλλά και μικρούς, λουκάνικα και χριστουγεννιάτικα μπισκότα.

Και φέτος έχουμε τη χαρά να συνεργάζεται μαζί μας το τμήμα Τεχνικών Μαγειρικής Τέχνης (Chef) του ΔΙΕΚ Σερρών που θα μας προσφέρει τις νόστιμες δημιουργίες του στο χώρο που ευγενικά μας παραχώρησε ο Δήμος Σερρών, ενώ γνωστές εταιρίες της πόλης μας είναι χορηγοί στην προσπάθειά μας.

Στόχος όλων μας να προσφέρουμε νότες χαράς στους νέους και μεγαλύτερους συμπολίτες μας και να συμπαρασταθούμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Τα έσοδα της φετινής εκδήλωσης θα δοθούν για να ενισχύσουν δύο φορείς που φροντίζουν παιδιά με ιδιαίτερες ανάγκες: το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών και το ΚΕΠΕΠ – Κέντρο Περίθαλψης Παιδιού Σιδηροκάστρου.

Σ’ αυτή την προσπάθεια σας καλούμε να συμμετάσχετε κι εσείς επικοινωνώντας το μήνυμά μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με την εκδήλωση.

Με εκτίμηση εκ μέρους του Συλλόγου,

Αικατερίνη Σταυρίδου

Πρόεδρος 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top