Επιμελητήριο Σερρών : ¨¨Πυρά ¨¨ Καλαιτζίδη κατά Μέγκλα

-λήψης-4-4.jpg

Ανακοίνωση σχετικά με τα όσα συνέβησαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου Σερρών εξέδωσε η παράταξη Καλαιτζίδη με τηνο ποία   κατηγορεί τον πρόεδρο Χρήστο Μέγκλα .

\Η ΑΝΚΟΙΝΩΣΗ

 

«Για ακόμη μία φορά βιώσαμε τον απαράδεκτο τρόπο της Διοίκησης του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστου Μέγκλα, ο οποίος κατά τη σημερινή(30/05/2018) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών κατέφυγε σε «αλλοπρόσαλλες» συμπεριφορές και ενέργειες προκειμένου να πετύχει το διττό του στόχο. Αφενός να υπεκφύγει των ερωτημάτων, που πάντοτε σοβαρά και εμπεριστατωμένα καταθέτει η αντιπολίτευση της παράταξης «Επιμελείς Σέρρες» και αφετέρου να προσπαθήσει να φιμώσει τόσο εμένα τον ίδιο όσο και τους λοιπούς αξιότιμους εκλεγμένους της παράταξής μας.

Τόσο ο κ.Μέγκλας, όσο και οι υπόλοιποι που συμπορεύονται επί χρόνια μαζί του στα επιμελητηριακά δρώμενα του Νομού, ένα πράγμα έχουν μάθει να κάνουν καλά : Δημόσιες Σχέσεις, Φωτογραφίες και Αποπροσανατολισμό της προσοχής από τα κεντρικά και μείζονα ζητήματα του τοπικού επιχειρείν.

Άραγε, ΕΜΕΙΣ ως «Επιμελείς Σέρρες» θέλουμε να γινόμαστε δυσάρεστοι στους αξιοσέβαστους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Ν.Σερρών, οι οποίοι αιτούνται οικονομικής ενίσχυσης από το Επιμελητήριο; Ασφαλώς και όχι. Ζητούμε, όμως, πάντα με σεβασμό, εγκυρότητα και διαφάνεια από την πλευρά της Διοίκησης του ΕΒΕΣ «καθαρές κουβέντες» και «πειστικές απαντήσεις» για τον τρόπο λήψης σχετικών αποφάσεων.

Είναι σαφές ότι ενδιαφερόμαστε για τον Πολιτισμό του τόπου μας αλλά είναι επίσης ξεκάθαρη η θέση μας ότι το Επιμελητήριο Σερρών πρέπει να στοχεύει σε Δράσεις και Ενέργειες που να έχουν ως γνώμονα το «επιχειρείν» άμεσα, έμμεσα και πολλαπλά. Τουναντίον, η Διοίκηση Μέγκλα πορεύεται και λειτουργεί με άλλα κριτήρια : Τη «μικροπολιτική σκοπιμότητα», τα «χατίρια», τις «Δημόσιες Σχέσεις». Και μάλλον έτσι δίνει και περεταίρω τροφή σε όλους εκείνους που ήδη εκτιμούν ότι αυτή η στάση του κ.Μέγκλα γίνεται υπό το βάρος μιας ενδεχόμενης καθόδου του στον εκλογικό στίβο (είτε βουλευτικό είτε αυτοδιοικητικό).

Κύριε Μέγκλα, λυπούμεθα ιδιαίτερα, που διακόψατε «άγαρμπα» τη σημερινή (30-05-2018) συνεδρίαση του ΔΣ και δεν μας επιτρέψατε να τοποθετηθούμε πάνω σε καίρια θέματα. Αλήθεια, πότε σκοπεύετε να διαφωτίσετε τους Σερραίους επιχειρηματίες για τα κάτωθι θέματα :

Α: Πού θα γίνει η επικείμενη Ser-Expo, σε ποια τοποθεσία ;

Β: Είναι αλήθεια ότι το κόστος συμμετοχής για το Σερραίο εκθέτη έχει ανέβει δραματικά συγκριτικά με την περσινή Ser-Expo ;

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top