Σέρρες : Κόντρα Γκότση -Μυστακίδη για τις παιδικές χαρές

554065416554d76b9d27c6c1af7632d0.jpg

Σε 10 περίπου ημέρες αναμένεται να δοθούν σε χρήση οι τρεις παιδικές χαρές στις Σέρρες σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Έργων Ηλία Γκότση ο οποίος μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών απέδωσε την καθυστέρηση παράδοσης τους, στην γραφειοκρατία που υπάρχει, διότι όπως ισχυρίσθηκε όταν έφτασε ο φάκελος στην 3μελή Επιτροπή για την έγκριση καταλληλότητας ο πρόεδρος Παύλος Μυστακίδης υπέβαλε την παραίτησή του και στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Σωτήρης Παπαστεφάνου παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά με αποτέλεσμα τη καθυστέρηση της διαδικασίας…

Ο Αντιδήμαρχος Έργων υποστήριξε πως έγιναν όλες οι διαδικασίες για την αντικατάσταση έγκαιρα και αναμένεται να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η αντικατάσταση του προέδρου που θα είναι ο ίδιος. Παράλληλα ο άφησε αιχμές για τον κ. Μυστακίδη λέγοντας χαρακτηριστικά «Να το ρωτήσετε γιατί παραιτήθηκε όταν ήρθε ο φάκελος για τις παιδικές χαρές χωρίς να υπογράψει».
Στην εκπομπή απήντησε ο κ. Μυστακίδης ο οποίος είπε πως η θητεία του ως πρόεδρος της Επιτροπής, έληγε τον Σεπτέμβριο και ήδη είχε ενημερώσει από τον Αύγουστο πως θα παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους και όφειλαν να μεριμνήσουν για να τον αντικαταστήσουν άμεσα, πράγμα που δεν έγινε. «Δεν είμαι φορέας της μικροπολιτικής, ούτε έχω ανάγκη να αναδειχθώ μέσα από αυτή τη διαδικασία γιατί μπορώ αλλιώς» είπε ο κ. Μυστακίδης εξηγώντας πως η παραίτησή του δεν καμία έχει σχέση με τις παιδικές χαρές. «Οποιαδήποτε άλλη ανοησία λέγεται από αντίστοιχους ανθρώπους δεν ισχύει» τόνισε ο κ. Μυστακίδης λέγοντας με έμφαση» δεν θα ανεχθώ ξανά αυτά τα ψεύδη».
Ο κ. Γκότσης ζήτησε από τους δημότες να μην πηγαίνουν τα παιδιά τους στις εν λόγω παιδικές χαρές έως ότου αυτές παραδοθούν σε χρήση, για λόγους ασφάλειας.

Συντάκτρια: Δέσποινα Γιαννακίδου

Πηγή: ert.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top