Επιμελητήριο Σερρών : ΄΄Κόντρα ¨¨ για την ώρα συνεδριάσεων του ΔΣ

eves_ktirio.jpg

Η ώρα και η θεματολογία των συνεδριάσεων του ΔΣ του Επιμελητηρίου Σερρών συνεχίζουν να αποτελούν σημείο τριβής μεταξύ της διοίκησης και της αντιπολίτευσης 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ 

Καλησπέρα ..

Τετάρτη στις 16:00 όπως πάντα η συνεδρίαση του μήνα Ιουνίου . 
Συνεχίζονται δυστυχώς οι μεσημεριανές συνεδριάσεις.

Η πρόσκληση με τα θέματα της συνεδρίασης στην μια φωτογραφία και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εισήγηση ( και τι εισήγηση ) της συνεδρίασης στην δεύτερη , που αφορά το θέμα Νο 3 .

Το ανώτατο όργανο του ΕΒΕΣ , το διοικητικό συμβούλιο ουσιαστικά συνεδριάζει χωρίς να ψηφίζει κάτι εκτός των πρακτικών , με θεματολογία που στερείται ενημέρωσης , προετοιμασίας , οργάνωσης.

Εκτιμώ , χωρίς να υποτιμώ , πως συνεδριάσεις πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων είναι καλύτερα οργανωμένες και εμπεριστατωμένες απ τις συνεδριάσεις του μοναδικού πλέον οργάνου σε επίπεδο Ν ΣΕΡΡΩΝ .
Η μοναδική εισήγηση , αν μπορεί να χαρακτηρίσει έτσι θυμίζει (δυστυχώς ) πανό σε πορεία διαδηλωτών .

Το μοναδικό όργανο που απέμεινε πλέον σε επίπεδο Νόμου Σερρών και η νέα ( αλλά παλιά ) διοίκηση , δείχνει αδιάφορη και κουρασμένη προς τους Σερραίους επιχειρηματίες και την Σερραϊκή κοινωνία , η φτωχή θεματολογία , για ακόμη μια φορά το αποδεικνύει περίτρανα .

Δυστυχώς το ΕΒΕΣ Έχει μεταμορφωθεί σε Κέντρο δημοσίων σχέσεων , σε μια »αυτοματοποιημένη μηχανή» επιστολών και μόνιμος επικριτής όλων ( βουλευτών , Δημάρχων , θεσμικών και μη ) , χωρίς διάθεση συνεργασίας , διεκδικώντας το αλάθητο ..

Σίγουρα η τελευταία θέση που κατέχουμε μόνο τυχαία δεν είναι !!!

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top