Στην Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία οι Σερραίοι δήμαρχοι

-Σερρών-2014-2019.png-640x360.jpg

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη η κοινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και των δημοτικών συμβουλίων των 38 δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία του προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Κώστα Αγοραστού, και του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας ,Γιώργου Πατούλη, καθώς και εκπροσώπων της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης όλης της Μακεδονίας.

Η κοινή συνεδρίαση έχει ως μοναδικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στο ζήτημα των Σκοπίων.

Την πρωτοβουλία για τη σύγκληση της κοινής συνεδρίασης έχουν ανακοινώσει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, και ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρος Κυρίζογλου.

Η κοινή συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στις 18:00 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305), στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι περιφερειάρχες, οι δήμαρχοι, τα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια της Δυτικής Μακεδονίας και της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, οι Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τα Επιμελητήρια, τα Πανεπιστήμια, οι Ιερές Μητροπόλεις και Φορείς της Μακεδονίας.

 

www.thestival.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top