Φωτεινή Αραμπατζή. «Χριστουγεννιάτικος μποναμάς» για τους Δημοσίους Υπαλλήλους των Σερρών, από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

h-5.jpg

«Πικρό ποτήρι» ετοιμάζει η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, και για τους Δημοσίους Υπαλλήλους του Ν. Σερρών, αφού στο άρθρο 19 του πολυνομοσχεδίου με τα 13 προαπαιτούμενα, που ψηφίζεται αύριο στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, τους αποκλείει αδικαιολόγητα από το επίδομα παραμεθορίων περιοχών, που από το 2008 και μέχρι σήμερα λάμβαναν.

Η «ευαισθησία» της Κυβέρνησης εξαντλείται μόνο σε όσους δημοσίους υπαλλήλους υπηρετούν σε απόσταση μέχρι είκοσι (20) χιλιόμετρα από τα σύνορα στους Νομούς Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς και Φλώρινας καθώς επίσης στη Θράκη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, ξεχνώντας προφανώς ότι ο Ν. Σερρών είναι και αυτός ακριτικός νομός. Ένας Νομός, που πλήττεται ανεπανόρθωτα από την αθρόα «μετανάστευση» επιχειρήσεων στη γειτονική Βουλγαρία, λόγω των χαμηλότατων φορολογικών συντελεστών, ένας Νομός, που αιμορραγεί από την ανεξέλεγκτη εισαγωγή λαθραίων και αδήλωτων φορτίων από την πύλη του Προμαχώνα, ένας Νομός, που βρίσκεται στην τελευταία θέση στην κατάταξη των νομών της Κεντρικής Μακεδονίας βάσει του κατά κεφαλήν ΑΕΠ και στην προ τελευταία θέση σε σχέση με τους άλλους Νομούς σε πανελλαδικό επίπεδο.

Έτσι, μία σημαντική εισροή εισοδήματος για το Νομό Σερρών, που είχε χορηγηθεί με τον Ν. 3714/2008, επί Κυβερνήσεως δηλαδή της Νέας Δημοκρατίας, καταργείται πλέον άδικα και προκλητικά από την «δεύτερη φορά Αριστερά» Κυβέρνηση.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top