Κώστας Καραμανλής: Η κυβέρνηση έχει βάλει στο περιθώριο το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

3115571eb68e5b7af5b37cd1f86af2f3_XL.jpg

Τη φυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Ανδριανούπολης, σχολίασε μεταξύ άλλων ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής.

Ο βουλευτής Σερρών, μιλώντας στον Realfm, ανέφερε πως θα έπρεπε να διοργανωθούν συγκεντρώσεις αλληλεγγύης και για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

Την ίδια στιγμή, κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ότι “έχουν βάλει το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στο περιθώριο”.

Αναλυτικά, ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής ανέφερε τα εξής:

“Η συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών αποτελεί μια πρόκληση που συνεχίζεται χωρίς να φαίνεται ότι έχουμε φως στον ορίζοντα. Αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν τη συμπαράσταση και έχουν τη συμπαράσταση όλου του ελληνικού λαού. Θα έπρεπε αντί να διοργανώνουμε συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια για το Μακεδονικό, θα έπρεπε να κάνουμε και μια συγκέντρωση αλληλεγγύης για αυτούς τους ανθρώπους, γιατί και για το ελληνικό κράτος και για όλον τον πολιτικό κόσμο, η απέλευθέρωσή τους πρέπει να είναι ζήτημα τιμής. Και δυστυχώς βλέπουμε μια κυβέρνηση, έναν υπουργό Άμυνας και έναν υπουργό Εξωτερικών, οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν βάλει αυτό το ζήτημα στο περιθώριο και φαίνεται ότι όλοι στην κυβέρνηση έχουν ξεχάσει αυτούς τους δύο ανθρώπους”.

“Είναι παρά πάνω από τρεις μήνες η ταλαιπωρία που έχουν υποστεί, οι αντιδράσεις και από το εξωτερικό είναι έντονες. Αλλά είναι κοινός τόπος και κοινή πεποίθηση ότι η ελληνική κυβέρνηση δυστυχώς δεν έχει καταφέρει αυτή τη στιγμή να συγκινήσει τον κ. Ερντογάν και την τουρκική κυβέρνηση”.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top