Δήμος Σερρών : Έδωσαν τα χέρια Φωτιάδης και Κοτρώνης

-λήψης-2-3.jpg

Με τον συνδυασμό του κ. Στέφανου Φωτιάδη θα είναι υποψήφιος, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ο πρώην επικεφαλής της «Διάβασης Πεζών» κ. Παναγιώτης Κοτρώνης…

Όπως γνωστοποίησε ο κ. Φωτιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών, « δώσαμε τα χέρια με τον κ. Κοτρώνη και θα είναι στον συνδυασμό μας. Ο κ. Κοτρώνης είναι εργατικός και επιμελής και είναι χαρά μου που θα συμμετέχει στην παράταξη μας». Ο κ. Φωτιάδης επεσήμανε  πως στις επερχόμενες εκλογές θα αλλάξουν όλα, όσον αφορά την παράταξη του, από το όνομα του συνδυασμού έως και την λογική διεκδίκησης του δήμου.

Επιτέθηκε με δριμύτητα κατά της δημοτικής αρχής και τον κ. Πέτρο Αγγελίδη κάνοντας λόγο πως κινείται με πελατειακή λογική, ενώ χαρακτήρισε την αντιμετώπιση της καθημερινότητας των δημοτών από τον δήμο τραγική, οδικό δίκτυο άθλιο, ακριβό νερό, αυξημένα δημοτικά τέλη , βρώμικη πόλη.

Για το θέμα του φωτισμού που προωθεί ο δήμος έκανε λόγο για δολιότητα, από την πλευρά της δημοτικής αρχής, και προχειρότητα για το θέμα του αυτοκινητοδρομίου.

Αποκάλεσε συναδέλφους και καλωσόρισε στην εκλογική αναμέτρηση τους κύριους Χρυσάφη και Αραμπατζή, ενώ εξέφρασε την άποψη πως θα πρέπει να διεξαχθεί ενας προεκλογικός αγώνας με προτάσεις και επιχειρήματα , όχι με λογικές του παρελθόντος.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κασάπης

Πηγή: ert.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top