Σέρρες : Εκτεταμένες ζημιές από την φωτιά στο Εθνικό στάδιο

_Εθνικό-Στάδιο_2018-07-16_13-21-522.jpg

Παρανάλωμα της φωτιάς έγινε ο χώρος που στεγάζεται η σάουνα στο Εθνικό Στάδιο των Σερρών. Το μεσημέρι της Δευτέρας (16/7) πυκνοί καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από το δωμάτιο, δίπλα στα γραφεία, όπου βρίσκεται η σάουνα για τους αθλητές και αθλήτριες των σερραϊκών συλλόγων που γυμνάζονται στο Εθνικό Στάδιο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία Σερρών από τον φύλακα του σταδίου, η οποία έσπευσε με 12  άνδρες και τέσσερα οχήματα και κατέσβησε την φωτιά στον χώρο της σάουνας, εμποδίζοντάς την να επεκταθεί στα γειτονικά γραφεία.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών Σωτήρης Δημητράκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, δεν υπήρξε κίνδυνος επέκτασης και ευτυχώς δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές»  Υποστήριξε πως ήταν δύσκολη η επιχείρηση κατάσβεσης, καθώς ο χώρος παρουσιάζει ιδιαιτερότητες, ξύλινη κατασκευή της σάουνας, η οποία ξηλώθηκε από τους πυροσβέστες, ηλεκτρικό ρεύμα κ.λ.π. ενώ χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής, η φωτιά δεν επεκτάθηκε στους διπλανούς χώρους, όπου υπήρχαν πολύ ακριβά μηχανήματα.

Η καταστροφή στον χώρο της σάουνας είναι ολική, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του ρεπορτάζ.

Προανάκριση για τα αίτια, διενεργεί η πυροσβεστική υπηρεσία.

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top