Δήμος Σιντικής : Συνελήφθη Βούλγαρος για φωτιά

Επί ποδός τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από φωτιά που ξέσπασε κάτω από άγνωστες συνθήκες κοντά στο οχυρό Ρούπελ στο Σιδηρόκαστρο.

Η πυρκαγιά ήταν σε ξερά χόρτα και άμεσα στο σημείο έσπευσαν για την κατάσβεσή της 4 οχήματα με 10 άντρες. Η φωτιά άμεσα τέθηκε υπό έλεγχο.

Για την υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της πυροσβεστικής υπηρεσίας ένας αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος φέρεται να έβαζε τις φωτιές.

Αυτό δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο FM 104,9», ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας Μανώλης Τσολάκης.

«Ειδοποιηθήκαμε από το στρατό ότι υπάρχει καπνός κοντά στο οχυρό του Ρούπελ. Την ώρα που επιχειρούσε στο σημείο η πυροσβεστική και έθεσε υπό έλεγχο την εστία, εμφανίστηκε και άλλος καπνός λίγο πιο πάνω και εντοπίστηκε κάποιο άτομο να βάζει πυρκαγιές. Έγινε άμεση κινητοποίηση, ζητήσαμε τη συνδρομή της αστυνομίας από τις Σέρρες, ενώ είχαμε και κινητοποίηση από ομάδα του στρατού. Αυτή τη στιγμή έχουμε στα χέρια μας ένα άτομο, είναι αλλοδαπός και έβαζε πυρκαγιές σε ελληνικό έδαφος με ισχυρούς ανέμους να πνέουν στην περιοχή», υπογράμμισε ο κ. Τσολάκης.

Πηγή: http://www.voria.gr/

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top