Πανσερραικός : ¨¨Θηλιά ¨¨ τα χρέη

images-2-1.jpg
Όταν το 2013, μετά τον θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη, ο Πανσερραϊκός υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική, αυτομάτως διαγράφηκαν και όλα τα χρέη που είχε η ομάδα. Για την ακρίβεια, το 2015 δημιουργήθηκε νέα ΠΑΕ, «καθαρή» από χρέη και ανεξάρτητη από την προηγούμενη.
Πλέον όμως, το νομικό πλαίσιο έχει αλλάξει, κάτι που εξήγησε στον Βασίλη Αναστασιάδη και την αθλητική εκπομπή της ΕΡΑ Σερρών ο Σάκης Ελευθεριάδης, νομικός που ασχολείται με τα θέματα του Ηρακλή και έχει μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο ζήτημα.
«Όταν επιστρέψει στην Β’ Εθνική ο Πανσερραϊκός, είτε συσταθεί νέα ΠΑΕ, είτε ενεργοποιηθεί ξανά η προηγούμενη ΠΑΕ, όλα τα χρέη της ομάδας παραμένουν ως έχουν. Δεν διαγράφονται όπως παλιότερα. Το ίδιο ισχύει και με την οφειλή των 300.000 ευρώ για τον Στέβιτς. Ο μόνος τρόπος για να φύγουν τα χρέη από τον Πανσερραϊκό είναι να ενωθεί με κάποια άλλη ομάδα. Δεν μιλάμε ακριβώς για συγχώνευση, γιατί και σε αυτήν την περίπτωση τα χρέη παραμένουν. Θα πρέπει να βρει μια άλλη ομάδα, χωρίς χρέη, η οποία θα τροποποιήσει το καταστατικό της και θα μπορέσει να μετονομαστεί όπως θέλει, συνεπώς θα μπορεί να λέγεται και «Πανσερραϊκός» και οτιδήποτε άλλο».
Γίνεται εύκολα αντιληπτό λοιπόν πως οι ερυθρόλευκοι θα έχουν να ανέβουν ένα «βουνό» τα επόμενα χρόνια προκειμένου να… πετάξουν από πάνω τους τα χρέη των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που δημιουργήθηκαν μέσα σε μόλις δύο χρόνια από τις προηγούμενες διοικήσεις.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top