Δήμος Σερρών : Σκληρή απάντηση Τσαλίκογλου

20170510_133521-1500x844.jpg

Απάντηση μέσα από μέσο κοινωνικής δικτύωσης δίνει ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ κ Τσαλίκογλου σε όσους έσπευσαν να ζητήσουν την απομάκρυνση του 

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών : Ποιοι και γιατί ζητούν την αποπομπή Τσαλίκογλου

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ 

«Με αφορμή την συνέχεια που δίνουν κάποιοι σε ένα θέμα που δημιούργησαν με διάφορες σκοπιμότητες οφείλω να απαντήσω. .Για αρχή. ..υπάρχει το μοντάζ…παίρνουν απο τον τοίχο σου μόνο αυτό που θέλουν…Δηλαδή όχι μια ανάρτηση πχ..με την Ζωή Κωνσταντοπουλου(που πολλές φορές κοινοποίησα)…αλλά ενα μεμονωμένο σχόλιο του στυλ…”ε ρε μια χούντα που μας χρειάζεται για να στρώσουμε”..Το οποίο είτε το λες για να τονίσεις την κατάντια της σημερινής κατάστασης είτε ως πείραγμα σε έναν φίλο αντίθετο..χωρίς σε καμία περίπτωση να είσαι υποστηρικτής μαύρων σελίδων του παρελθόντος που δεν έζησες. ..και βάζοντας έναν ωραίο τίτλο. ..Σε βαπτίζουν χουντικό..Θέλοντας λοιπόν να απαντήσω και το κάνω γιατί πολλοί σχολίασαν χωρίς να με γνωρίζουν ξεκαθαρίζω. .1..Απο καταβολών ανήκω σε δημοκρατικό χώρο. .και αυτό επιβεβαιώνεται απο το γεγονός οτι υπήρξα πρόεδρος όλων των σπουδαστών και υπηρέτης της Δημοκρατικής παραταξης όσο σπούδαζα..και πως πάντα καταδικάζω τα άκρα..
2..Για αυτούς που σχολίασαν οτι με φύτεψε ο Δήμαρχος σε Φορεα οτι είμαι χωριατακι απο Βροντου..Πως μπήκα εκεί με τι προσόντα ;;Για πολυσυλλεκτικές παρατάξεις και για αργομισθίες. ..Ενημερώνω πως είναι τιμή μου που είμαι απο ενα μικρό χωριό. .Σε αντίθεση με τους πρωτευουσιάνους που σχολίασαν υποτιμητικά γιατί εκεί..απο μικρό παιδί έμαθα να δουλεύω και να σέβομαι ..
Πως δεν με φύτεψε κανείς. .Με εξέλεξαν οι Σερραίοι σε εκλογική διαδικασία και με προσόντα όπως εμπειρία..διαχείριση και μεταπτυχιακές σπουδές δημόσιας διοίκησης μπήκα με την αξία μου κ δούλεψα έναν χρόνο με πείσμα κόντρα σε ενα αντικείμενο που ομολογώ δεν γνώριζα…Και Χωρίς να έχω διευθυντή (ο οποίος όταν υπάρχει κάνει σχεδόν τα πάντα ),αναλαμβάνοντας και τα καθήκοντα αυτού. ..Χωρίς βέβαια τον γενναιόδωρο μισθό που παίρνει οποιοσδήποτε διευθυντής δημοσίου Φορέα και χωρίς αντιμισθία…είμαι στην ευχάριστη θέση να λέω πως η επιχείρηση ανέβηκε σκαλιά. .πως ακούστηκε πανελλήνια. .πως βγήκε σε πανελλήνια περιοδεία μετά απο 6 χρόνια..Βγήκε στην περιφέρεια μετά απο 5 χρόνια. .
Και όλα αυτά χωρίς διευθυντή και εξοφλώντας όλα τα χρέη..
…Καταλαβαίνω ότι κάποιος οταν μπλέκει με την πολιτική πρέπει να είναι πάντα προετοιμασμένος για τέτοια τερτίπια. .αλλά σαν πρώτη φορά με πείραξε άσχημα..Θα είμαι πιο προσεκτικός απο δω και πέρα..απλά μου επιβεβαιώνεται πως στον βωμό της μικροπολιτικής κάποιοι δεν διστάζουν να διασύρουν κανέναν..Κλείνοντας να ζητήσω δημόσια συγνώμη αν έθιξα τον οποιονδήποτε..και τέλος να πω πως οσο μας χτυπάτε μας κάνετε πιο δυνατούς. .Η ”πολυσυλλεκτική'”, όπως μας είπε κάποιος, παράταξη (Για όσους δεν ξέρουν: η δική μου παράταξη.Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ .Η ανεξάρτητη παράταξη της πόλης που βγαίνει 2 θητείες σερί… που δεν έχει γραμμή απο κόμμα..αντίθετα έχουμε πάντα τα κόμματα απέναντι μας καθως σαν γέννημα της κοινωνίας είμαστε απο όλους τους χώρους και στα αυτοδιοίκητικα κοιτάμε το καλό της πόλης..)θα συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο…Σας πονάει μερικούς που πάμε μπροστά..Σας πονάει που μέσα στην κρίση αλλάξαμε ολόκληρη την πόλη. .Σας πονάει που μπήκα στο ΔΗΠΕΘΕ και σε έναν χρόνο ακούγεται πανελλήνια..απλά να προσέχετε γιατί στον βωμό της πολιτικής δεν μπορείς να θίγεις ούτε προσωπικότητες ούτε. συνειδήσεις..να συκοφαντείς άνανδρα σε προσωπικό επίπεδο. .Στο επόμενο φάουλ θα βγει κόκκινη..(Νομική οδός)..
Και όσον αφορά τον εκβιαστη που το έχει σύστημα…Το νου σου…Θα βγω δυνατά.»

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top