Μαξίμου: Ντροπή για τα πολιτικά παιχνίδια της ΝΔ στην πλατη των αδικοχαμένων

5b27d331cd3a18106a079da2.jpg

Με σκληρή ανακοίνωση το Πρωθυπουργικό γραφείο επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία και τα ΜΜΕ που τη στηρίζουν, κατηγορώντας τους για τυμβωρυχία με στόχο το πολιτικό όφελος.

Στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου γίνεται ευθεία αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη ως “καθογητή από το παρασκήνιο” αυτής της πρακτικής.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Την ώρα που ακόμη ψάχνουμε τους νεκρούς μας, η ΝΔ με τα ΜΜΕ που την στηρίζουν έχουν επιδοθεί σε απίστευτη τυμβωρυχία με μόνο στόχο το πολιτικό όφελος.

Δεν υπάρχει προηγούμενο κρίσης όπου η ενημέρωση για όλα τα δεδομένα της τραγωδίας να ήταν τόσο άμεση και μάλιστα από τον ίδιο τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, οποίος έκανε έκτακτη ενημέρωση στις δυο και μισή, αμέσως μόλις έφτασαν στο κέντρο επιχειρήσεων οι πρώτες πληροφορίες για το μέγεθος της καταστροφής.

Η προσπάθεια της ΝΔ να παίξει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας αποτελεί ντροπή που ανήκει αποκλειστικά στον αρχηγό της, ο οποίος και την καθοδηγεί από το παρασκήνιο.

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση – απαντώντας στο Μεγάρο Μαξίμου:

Πηγές της ΝΔ απαντώντας στο Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν τα εξής: «Η μόνη ανακοίνωση που αναμένουν οι πολίτες από την κυβέρνηση είναι αυτή του αριθμού των αγνοουμένων».

http://www.documentonews.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top