Πάμε Σερρών : Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου

-10.png

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Σέρρες η συναυλία «αλληλεγγύης και διεκδίκησης» του ΠΑΜΕ, παρά τα τερτίπια του καιρού.

Η ανταπόκρισή του κόσμου ήταν μεγάλη, ενισχύοντας την προσπάθεια για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης αλλά και χρημάτων, που θα δοθούν σε κατοίκους από τις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής.

Στα πλαίσια αυτά θα θέλαμε να ευχαριστήσομε όλους τους Σερραίους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν για το στήσιμό της Συναυλίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από το στέλεχος του ΠΑΜΕ και μέλος της Διοίκησης του Συνδικάτου οικοδόμων όπου μεταξύ άλλων σημείωσε « ότι η βασικές προϋποθέσεις των πυρκαγιών οφείλεται στο ότι η γη αντιμετωπίζεται ως εμπόρευμα και η στέγαση ως ατομική ευθύνη χωρίς να υπάρχει κάποιο κεντρικό σχέδιο», παράλληλα στάθηκε «στην υποχρηματοδότηση που υπάρχει κάθε χρόνο στον κρατικό προϋπολογισμό για την αντιμετώπιση τέτοιον φαινομένων και στην μείωση προσωπικού των αντίστοιχων κρατικών υπηρεσιών», αναδεικνύοντας ότι «αυτή η κατάσταση μπορεί να αλλάξει μόνο μέσα από την οργανωμένη πάλη και διεκδίκηση του εργατικού κινήματος».

Στην συνέχεια ακολούθησε η συναυλία όπου την σκυτάλη πήρε το γνωστό συγκρότημα gold stain και άλλοι μεμονωμένοι καλλιτέχνες.

Στόχος μας για το επόμενο διάστημα είναι να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια τόσο στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτούς όσο και να αναδείξουμε άμεσων μέτρων αντιπυρικής και αντιπλημμυρικής προστασίας.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top